Srećno komšije, mrzitelji odje*ite od nas! Ivanović iz Rusije dao podršku Hrvatima, ali je imao i oštru poruku koja se tiče Srba! (VIDEO)

- Onima koji mrze želim da poručim da se nose u pi*ku materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo - rekao je Ivan u Moskvi

  • 64

Ivan Ivanović je prelomio i otkrio kome će dati podršku u finalu Svetskog prvenstva. Voditelj, koji se javio iz Moskve, rekao je da se opredelio za reprezentaciju Hrvatske.

Ivanović se javio sa Crvenog trga, a onda je poslao sledeću poruku.

- Dilema je rešena. Svim svojim prijateljima u Hrvatskoj želim da postanu danas prvaci sveta i da pobede Francusku. Važno je da pokažete danas da male zemlje i mali narodi mogu da rade velike stvari. To je važno i za nas, kako bismo mi jednog dana uradili tako nešto. Mi ćemo, Bože zdravlja, biti prvaci sveta u tenisu. Ja ću danas navijati za Novaka svim svojim srcem, kao i uvek i nadam se da će osvojiti Vimbldon. Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas posle utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u pi*ku materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo. Od*ebite od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, pre svega. I za kraj, ako pobedite, izbegavajte one pesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala s*anja, to nam baš ne prija i nije u redu. Uživajte u svojim uspesima i radujte se svojoj sreći. Ćao svima - rekao je Ivan Ivanović.

Pogledajte snimak:

 
Dilema razrešena! Srećno komšijeA post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

VIDEO: Bajaga pred finale Svetskog prvenstva: Francuzi su na papiru favoriti, ali su Hrvati bolji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    15. jul 2018 | 16:03

    Sramota me sto zivim pored ovakvih ljudi,eto zasto ovako prolazimo,sami sebi neprijatelji....

  • Vuk

    15. jul 2018 | 15:45

    Jesi li ti krsten Ivane,za hrvate da navijamo,oni od rodjenja uce decu da mrze sve sto je Srpsko samo ti nisi dovoljno inteligentan da to shvatis?Zaboli nas za tvoj posao kojim se bavis i sad pokusavas da se uvuces nekom hrvatskom ficfiricu da ti dodje u emisiju,bolje ti je da cutis mi znamo ko su hrvati i to nam je dovoljno da navijamo za Francusku!

  • Zrenjanin

    15. jul 2018 | 15:52

    Povratnu kartu uzmi za zagreb slobodnoo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA