≫ 

Jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera se raspitivao za ćerku Dragane Mirković!

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je dizajner bio oduševljen njenom ćerkom Manuelom

  • 18
Dragana Mirković Foto: Telegraf

Deca poznatih su u žiži javnosti zbog poznatih roditelja, što nije slučaj sa decom pevačice Dragane Mirković jer, kako ona kaže, njena deca nemaju želju da postanu deo šou biznisa.

Nedavno je folk zvezda sa porodicom bila na odmoru u Monte Karlu, gde je pristustvovala privatnoj žurki na kojoj je popularni dizajner Filip Plejn zapazio Draganinu šesnaestogodišnju ćerku Manuelu, koja zbog visine i građe ima potencijala da se bavi manekenstvom.

Dragana Mirković Foto: Telegraf

- On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje - ispričala je Dragana i dodala:

- Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati - zaključla je Mirkovićeva.

Filip Plejn Foto: Instagram/philippplein78

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP78

    26. jul 2018 | 16:00

    Philipp Plein nije za sirotinju, zato i niste culi za to.

  • Miki

    26. jul 2018 | 13:41

    Mnogo poznat dizajner,a cera valjda prvo treba da zavrsi srednju skolu pa fakultet pa onda da razmislja sa cim ce se baviti u buducnosti.

  • majra

    26. jul 2018 | 13:35

    A gde je ta lepotica, nikako da prosudimo sami da li je za modeling ili rijaliti? ukoliko je nije dobro izoperisala, sumnjam da bi joj iko napravio takvu ponudu. Mala je kao devojcica bila zdravo jedro dete ali bez trunke prirodnog dara za modeling....ukoliko plastika nije uradila svoje. Zato i mislim da je toliko cuva od javnosti, jer je sigurno imala nameru da operise svoju lepojku, pa da narod ne prica kako je izgledala nekad i sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA