≫ 

Nataša Bekvalac prijavila Lazukićevog druga zbog pretnji, a evo šta je on rekao policiji

Nataša Bekvalac podigla je krivičnu prijavu protiv Lukinog druga, tvrdeći kako joj je verbalno pretio

  • 27

Još uvek zakoniti supružnici, Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, juče su posetili Centar za socijalni rad u Beogradu, posle čega je pevačica u prisustvu svog advokata otišla u policiju i podnela krivičnu prijavu tvrdeći da je dobila izvesne pretnje od strane Lazukićevog druga.

Naime, na dan kada je Nataša posetila Centar za socijalni rad (u sredu, 25. jula), kako bi predala ćerku Katju suprugu Luki kojem je sud odredio viđanje deteta svake srede na trideset minuta, prema pevačicinim tvrdnjama, Lazukićev prijatelj joj je verbalno zapretio.

U pitanju je izvesni Ž.I. kojeg je policija posle Natašine prijave privela na informativni razgovor, posle čega nije došlo do bilo kakvog zadržavanja u policijskoj stanici.

Nataša Bekvalac/ Foto: Nikola Tomić

Kako saznajemo, Ž.I. je u svojoj izjavi negirao Natašine tvrdnje da joj je pretio, a osim toga izjavio je da je Luku dovezao u Centar za socijalni rad, gde ga je, kako kaže, i sačekao pri izlasku. Takođe, prema njegovoj tvrdnji, Natašu je video ispred ustanove, ali joj ni jednog trenutka nije prišao. Pevačicu poznaje od ranije, ali, kako tvrdi, samo u kontekstu Lukine supruge.

Prema zvaničnim podacima, Ž.I. je državljanin Bosne i Hercegovine, a policija u Srbiji nema informaciju da je krivično gonjen. Policija je slučaj prosledila tužilaštvu.

S druge strane, iako je Ž.I. izjavio kako je Lazukića dovezao i sačekao ispred Centra za socijalni rad, na snimku koji smo zabeležili Luka je napustio zgradu na motoru.

VIDEO: Nataša Bekvalac odvodi Katju kući iz Centra za socijalni rad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA