Halid Muslimović se oglasio nakon optužbi da je pretukao ženu

Pevač tvrdi da ništa od navedenog nije istina, te da je policiji dao svoju izjavu

  • 14
Kod Lee Kiš, Halid Muslimović Foto: A. Nalbantjan

Bosanski pevač Halid Muslimović tvrdi da nije istina da je napao 45-godišnju ženu u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banja Luku, zbog čije prijave se našao pod istragom policije.

Žena je prijavila policiji da su se ona i Halid posvađali 27. jula između dva i tri časa ujutro, nakon čega joj je Halid zadao više udaraca po telu i licu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku u Banja Luku, izbacio iz automobila i pretio kako će je pojesti mrak.

Aleksandra Subotić je iz Urgentnog centra izašla sa kragnom oko vrata, a Čabarkapa tvrdi: Nisam je udario, ona je mene napala! (FOTO)

Halid tvrdi da ništa od ovoga nije istina, te da je dao policiji svoju izjavu.

- Laž. Greška moja, hteo sam pomoći pijanoj i agresivnoj ženi da dođe fino kući, litar viskija je popila. Šta reći, kad želiš pomoći, a obije ti se o glavu - kaže Muslimović za Telegraf.

Halid Muslimović/ Foto: ATAImages

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Divna

    30. jul 2018 | 09:02

    U mom gradu se desilo slično,elem jedna žena čedrdeset i nešto godina je zaustavila kamion koji je išao u tom pravcu gde je ona htela,kamiondzija je naravno povezao stigli su do jedne raskrsnice gde im se putevi razilaze a to je nedaleko od njene kuće.Ona je insistirala da je on poveze u njenom pravcu što je on odbio,izašla je iz kamiona zapisala tablice i sutradan ga tužela za pokušaj silovanja i naplatila odštetu vrednosti od hiljadu eura,zato moj savet je ne prevozite nikoga nepiznatog obiće vam se o glavi!

  • Sudija

    30. jul 2018 | 08:21

    Ne vidim razlog zasto bi to izmislila. Ja balkancima nista ne vjerujem kad je nasilje u pitanju.

  • mama

    30. jul 2018 | 08:48

    Ja vjerujem Halidu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA