Daje se na znanje rokerima: Kerber prvi put u Americi i Kanadi posle 35 godina!

Posle tri i po decenije karijere, jedan od najpopularnijih srpskih bendova prvi put u septembru svira u Americi i Kanadi

  • 3
Goran Šepa Gale, Kerber, Foto: Promo

Kerber je bez sumnje među najpopularnijim bendovima sa ex-yu prostora, a za tri i po decenije karijere snimili su brojne nezaboravne pesme "Srce od meda", "Ratne igre", "Bolje da sam druge ljubio", "Hajde da se volimo", "Nebo je malo za sve", "Mezimac", "Seobe", "Mama, tata", "Kad ljubav izda"...

Gale iz Kerbera objasnio: Kada vidim ko sve svira gitaru danas, ja sam Džimi Hendriks (FOTO)

Prvi put u karijeri kreću na turneju preko bare i nastupiće u Torontu 14. i u Čikagu 15. septembra, gde će publiku povesti na vožnju vremenskom mašinom i priuštiti im priliku da uživaju u sjajnoj svirci i pesmama koje vole.

- Kerber dolazi u kompletnom sastavu i možete očekivati u repertoaru sve one neprolazne hitove. Dugo smo dogovarali ove nastupe, pa se radujemo susretu sa ljudima koji nas nikada nisu slušali uživo, a mi i jesmo bend koji se ponosi živim nastupima - kaže frontmen benda Goran Šepa Gale i dodaje:

Foto: Promo

- Lično očekujem neku vrstu nostalgije i radosti, koja bi trebala da izazove vrlo inspirisane svirke. Bend radi na emocije, pa pozivam sve fanove i one druge radoznale slušaoce, da se vidimo 14. septembra u Torontu i 15. u Čikagu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    30. jul 2018 | 14:20

    Samo da Gale po običaju ne izađe pijan pred publiku.

  • Ivanekv

    31. jul 2018 | 19:55

    Šta ima veze pijan ili ne,njegov glas je snaga koji retki imaju:nepogrešiv,jak,sjajan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA