≫ 

Od "budale" do maloletničke trudnoće: Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove "bisere" rijalitija zaboravili (VIDEO)

Ljubavni trougao koji su činili Kija, Sloba i Luna izgleda da ipak nije nešto najgore što smo imali priliku da vidimo u domaćim rijaliti formatima.

  • 3

Spremite se, jer za nešto više od mesec dana počinje druga sezona Zadruge. Prva je bila više nego turbulenta, ali ako ste pomislili da je bila najskandaloznije izdanje rijalitija, prevarili ste se. Iz sezone u sezonu, ovi formati u Srbiji ostavljali su gledaoce bez reči, i taman kada bi se stekao utisak da se dotaklo dno, ispostavilo bi se da i od goreg ima gore. U našem videu pogledajte skandale koji su obeležili Farmu i Velikog Brata, a kreću se od pokazivanja intimnih delova do maloletničke trudnoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    31. jul 2018 | 12:40

    Po meni Marijana Cvrljak je gora od Slobe, ali po vama verovatno ne, jer ili niste gledali ili bas ne zanima. Kija i Sloba u svom braku nisu imali apsolutno nista zajednicko osim te imaginarne nepostojece ljubavi dok je Marijana imal dete sa muzem kojeg je javno prevarila. Ali naravno veci deo gledalaca rijalitija je zenska populacija tako da ce mnogima mnogo gora biti Slobina prevara s obzirom da je on musko. I da vas podsetim da je Marijana tad pobedila u VB, tako da vidite kakav nam je narod. Kada zena prevari onda druga zena podrzava to a kada je zena zrtva prevare onda osudjuju muskarca koji je prevario. Marijanina i Kijina pobeda u rijalitiju je dokaz toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA