Skadinavski pop fenomen Marcus & Martinus predgrupa Džejsonu Derulu 28.10. u Štark Areni (VIDEO)

Od početka svoje karijere do danas, Džejson Derulo je od pisanja pesama za Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston i druge, stigao do prodaje od 50 miliona singlova širom sveta

  • 2

Svetska zvezda, Džejson Derulo, najavio je da će mu se na njegovoj evropskoj turneji, u okviru koje će nastupiti 28. oktobra u Štark Areni, pridružiti Marcus & Martinus, najveći pop fenomen koji dolazi iz Skandinavije!

Džejson je jedan od naših najvećih idola, neverovatan umetnik i veliki čovek, za koga smo ponosni što možemo da ga nazovemo našim prijateljem. Prilika da mu se pridružimo na ovoj fantastičnoj turneji stvarno je ostvarenje sna - rekao je Marcus Gunnarsen, "takođe smo srećni što ponovo putujemo u Evropu i upoznajemo sve naše fantastične fanove."

"Džejson je oduvek bio naš uzor. Tako je talentovan i vredan. Mi smo skromni i ponosni što smo pozvani da idemo na turneju sa ovim velikim zabavljačem " dodao je Martin Gunnarsen.

O Džejsonu Derulu

Džejson Derulo je na samom vrhu muzičkih top lista sa hitovima 'In my head', 'Don't wanna go home', 'Talk Dirty' i 'Want to want me'. Osim toga, osvojio je i još osam 'Top 10 hitova', uključujući i njegov debi 2009. 'Whatcha Say' , duet sa Little Mix 'Secret Love Song', a ovogodišnji "Swalla'' sa Nicki Minaj već je prešao 383 miliona samo na Spotify-u.

Od početka svoje karijere do danas, Džejson Derulo je od pisanja pesama za Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston i druge, stigao do prodaje od 50 miliona singlova širom sveta. Na You Tube-u je ostavrio više od 3,9 milijardi prikaza i preko 2 milijarde puštanja na Spotify-u.

Foto: Promo

O Marcus & Martinus

Sa samo 16 godina, dečaci iz Norveške već su se ostvarili kao uspešni umetnici u velikim delovima Evrope. Njihovoj privlačnoj pop muzici i magnetskom prisustvu na sceni je nemoguće odoleti, sa čime se slaže i njihova sve veća baza fanova MMers-a širom sveta! Njihova prva evropska turneja, "Moments tour", obuhvatila je 14 zemalja i 28 rasprodatih koncerata. Marcus & Martinus stvaraju nove trenutke zajedno, kao braća, ali i sa svojim obožavateljima - a njihova priča je tek počela.

Šta Džejson Derulo kaže o zajedničkim nastupima pogledajte ovde.

Ulaznice za koncert u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA