≫ 

Tog momenta su počeli da otvaraju vrata, da prskaju suzavcem, da probaju da nas tuku... Miljan Vračević o incidentu u Umčarima!

- Imam hematom na glavi, oštećena mi je bubna opna i borožnjača - priča Miljan

  • 11

Bivši zadrugar Miljan Vračević i telohranitelj  Zvezde Granda Darka Lazića, nakon incidenta u Umčarima kada je njega i Lazića napala grupa maskiranih napadača za Telegraf otvoreno govori o napadu koji se dogodio sinoć oko 22 sata.

Ne perite česmu što je Darko pipao, da mi ostane uspomena na njega: Deda slavljenika iz Umčara otkriva sve o napadu na pevača (VIDEO)

Miljan je vozio Lazića na porodično veselje porodice Grbić kada ih je grupa maskiranih napadača presrela nakon čega su obojica završili na VMA gde im je ukazana medicinska pomoć.

Miljan Vračević, Foto: Telegraf

- Nema to nikakve veze sa slavljem. Mi smo sačekani na kapiji ispred veselja. Kako smo ulazili stajao je dečko na ulazu, mislio sam da je to neko od domaćina ko nas dočekuje. Tog momenta su počeli da otvaraju vrata leva i desna da prskaju suzavcem, da probaju da nas tuku. Ja sam tada izašao počeo da se gurkam sa njima. Čuo se jedan, dva pucnja, ne znam ni ja tačno koliko. Utrčao sam unutra, pozvao pomoć a oni su tada pobegli. Ne mogu nikoga da prepoznam jer su imali kačkete i ne znam ni tačno koliko ih je bilo. Sada da ih dovedu ne bi ih prepoznao, bili su maskirani - prića Darkov telogranitelj.

Miljan po izlasku iz bolnice, Foto: e-stock.us/Rajko Ristic

Miljan govori da se on i Lazić sada osećaju dobro ali da će im trebati vremena da se oporave od šoka.

- Imam hematom na glavi, oštećena mi je bubna opna i borožnjača. Bio sam kod lekara, dobio sam terapiju za oči, uši. Mada mi je sada mnogo lakše, nisam mogao da otvorim oči - ispričao je Miljan za Telegraf.

VIDEO: Darko Lazić je napadnut na veselju u Umčarima: Evo šta kaže domaćin u čijem se dvorištu desio incident

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    2. avgust 2018 | 18:59

    Znate vi dobro i zbog cega ste napadnuti i ko vas je napao.

  • Kursumlija

    2. avgust 2018 | 17:31

    Tako ti je to kad hoces svakog da ismevas....a ne pogledas sebe...

  • neki

    2. avgust 2018 | 19:36

    Miljan ga kao vozi i kao cuva ahahahahahaahhaahahahahaah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA