≫ 

Posle tri nedelje Luka Lazukić uspeo da ostvari kontakt sa ćerkom Katjom! (FOTO)

Mala Katja sve više podseća na svog oca

  • 3

Još uvek zakoniti suprug pevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, danas je ponovo po sudskoj odredbi proveo vreme sa ćerkicom Katjom koju ima sa pevačicom, u prostorijama Centra za socijalni rad u Beogradu.

Nataša Bekvalac prijavila Lazukićevog druga zbog pretnji, a evo šta je on rekao policiji

Luka je u pratnji advokatice stigao petnaestak minuta ranije, dok je Nataša u pratnji bebisiterke i svoje pravnice u Centar za socijalni rad stigla tačno na vreme.

Nataša Bekvala sa ćerkicom Katjom, bebisiterkom i advokaticom, Foto: Nikola Tomić

Ovoga puta mala Katja nije plakala, pa je Lazukić mogao da je drži sve vreme tokom trajanja susreta.

- Mala Katja prvi put je bila dobra i mirna tokom provedenog vremena sa Lukom. Katja i Luka postaju bliski, dok je mala Katja prvi put bila mirna tokom susreta, što je jako bitno u ovakvim postupcima kada deca ne rastu sa ocem i kada se viđaju u ovakvim uslovima - priča izvor blizak Lazukiću i dodaje:

Lazukić je srećan što polako gradi odnos sa ćerkom, Foto: Nikola Tomić

- Svi koji su videli malu Katju tvde da ona sve više liči na Luku. Ima njegove obraze i osmeh. I Luka je srećan što se Katja sve više vezuje za njega i jedva čeka trenutak kada će moći u normalnim okolnostima da vreme provodi sa svojom ćerkom - završava izvor.

Nataša Bekvalac sa ćerkicom Katjom, Foto: Nikola Tomić

Podsećamo, Nataša je Luku prijavila za nasilje u porodici. Kako tvrdi pevačica, Luka je na nju fizički nasrnuo u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanju na Dedinju. Luka je odmah dobio zabranu prilaska detetu, dok je suđenje za porodično nasilje počelo pre mesec dana, gde se Lazukić izjasnio da nije kriv. Luka je dobio pravo da provodi vreme sa ćerkicom Katjom jednom nedeljno u trajanju od pola sata u prostorijama Centra za socijalni rad na opštini Savski venac.

Nataša o ćerki: Ja ne znam kako Katja plače:

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    8. avgust 2018 | 16:37

    Jadna ova danasnja deca sa ovim danasnjim roditeljima.Velika vecina njih raste bez oba roditelja nazalost.I onda jao posledica nesloge i nevaspitavanja oba roditelja to sve se skupi u detetu i onda polako u pubertetu pocinje da se ispoljava.I evo sta se desava postaju prestupnici narkomani vrse ubistva i samoubistva drogiraju se kradu itd...Da li imalo misle na decu pitam se?

  • Ja sam Ja

    8. avgust 2018 | 16:14

    Ko joj je sledeci muz (zrtva) ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA