Milan Kalinić se našalio na svoj račun, deformisao se do neprepoznatljivosti! (FOTO)

Duhoviti glumac slatko je nasmejao pratioce na Instagramu "novim" izgledom

  • 11

Glumac i voditelj Milan Kalinić poznat je po aktivnom treniranju i zdravom životu, a malo ko se neće složiti sa time da njegov fizički izgled nikad nije bio bolji. Ali, kako se našalio sa fanovima, izgleda da je ipak poklekao u ishrani.

Milan se našalio fotografijom na kojoj je skoro neprepoznatljiv, a kako je naveo, za njegov "novi izgled" zaslužne su kalorije.

- Šta napravi jedno parče torte - napisao je Kalinić na Instagramu, a da li je zaista "smazao" jedno parče ili je samo aludirao na zdrav život, nije otkrio.

Milanova urnebesna deformacija/ Foto: Instagram/kalinic.milan72

Kao poster! Andrija objavio sliku sa rajske plaže, pitaju ga odakle mu trbušnjaci i ne prepoznaju ga, a evo šta im on kaže! (FOTO)

Dok su se neki šalili kako nije pojeo jedno, već dva parčeta torte, drugi su mu stavili do znanja da je "loš ugao slikanja" i da je neobrijan.

U suštini, glumac izgleda nikad mišićavije, a nedavno je svoje čelične trbušnjake i zavidne mišiće pokazao na letovanju sa suprugom i decom.

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom/ Foto: Instagram/kalinic.milan72

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA