≫ 

Šlic nikad dublji! Milica Pavlović u neviđeno seksi izdanju proslavila 27. rođendan, okupila prijatelje i kolege (VIDEO) (FOTO)

Jedna od omiljenih pevačica Milica Pavlović proslavila je rođendan u jednom beogradskom hotelu, a niko nije ostao imun na njen savršen izgled - u belom

  • 10

Atraktivna pevačica Milica Pavlović večeras je u jednom beogradskom hotelu okupila prijatelje i najbliže saradnike na proslavi svog 27. rođendana, koji je bio 11. avgusta. 

Milica je već godinama jedna od najangažovanijih pevačica u regionu, skandali je ne prate, a svoj privatan život trudi se da sakrije koliko god može. Ipak, zbog atraktivnog izgleda vezivali su je uz brojne muškarce, a ona i dalje tvrdi da njeno srce još niko nije ukrao.

Foto: Marko Jovanović

Milica je na rođendanskoj žurki zablistala u skroz beloj kombinaciji koja je savršeno isticala njenu zavidnu liniju; u dugoj suknji sa velikim prorezom i beloj uskoj, kratkoj majici koja je otkrivala njen seksi, ravan stomak.

Seksi Milica Pavlović pokazala zanosno telo u minijaturnom bikiniju i raspalila maštu muškarcima! (FOTO)

Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović

Kao i uvek, bila je raspoložena i nasmejana, a najveće iznenađenje priredila joj je koleginica Ana Bekuta, koja ju iznenadila pojavivši se na slavlju iako joj je prthodno rekla kako "neće stići zbog obaveza".

Milica i Ana Bekuta/ Foto: Marko Jovanović

Milica je pred našim kamerama otkrila da je sebi poželela zdravlje, kao i svojoj porodici i najbližim prijateljima, jer joj je to, kao i svakoj skromnoj devojci kakva je ona najvažnije.

- Dobila sam dosta zanimljivih čestitki, ali moram zadržati za sebe jer su napisane od strane ljudi koji me odlično poznaju. To su naše interne šale i anegdote, pa ne bih otkrivala. Čestitala mi je i jedna posebna osoba, ustvari dosta posebnih osoba - nasmejala se Milica, od koje ipak nismo uspeli da izvučemo ko je taj misteriozni, "poseban" muškarac.

Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović

Budući da je Stefan Živojinović nedavno izjavio kako je Milica jedina devojka sa estrade kojom bi mogao biti u vezi, pitali smo Milicu za komentar na tu temu, a nismo mogli da je usput ne pitamo i da li joj je mladi Živojinović čestitao rođendan.

- Iskreno, telefon mi je na spratu. Ako jeste, nikakav problem mi neće biti da vam pokažem tu čestitku. Nismo se čuli, vredno radimo, svakog dana sam na putu, a i odmori su u toku. Naravno da ćemo se i viđati, a i čuti - našalila se Milica za Telegraf.

Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović

Ovakva rođendanska slavlja, priznaje, dugo je priželjkivala, a konačno može odahnuti jer, kako kaže, više nije školarac.

- Moram da priznam da, kao školarcu, te žurke su mi jako nedostajale jer sam ja avgustovsko dete i uvek su svi bili na raspustu i morala sam da čekam septembar, ili da okupim ono što je ostalo dece u selu, kada bih slavila 11. avgusta. Tako da, sada, ove žurke mi teško ne padaju i smatram da taj jedan dan jednom godišnje mogu da se opustim sa svojim prijateljima i provedem ga na najbolji mogući način - kaže Milica, koja je navela da joj je pesma "Ja bez tebe ne mogu da živim" Halida Bešlića i dalje omiljena, pa bez nje neće proći ni večerašnje slavlje.

Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović

Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović
Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović
Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović
Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović
Milica Pavlović/ Foto: Marko Jovanović

Pogledajte ko je sve, između ostalih, bio na slavlju:

Milica i Ana Bekuta/ Foto: Marko Jovanović

Milica i Ana Bekuta sa unukom/ Foto: Marko Jovanović
Ana Bekuta sa unukom/ Foto: Marko Jovanović
nebojša Vojvodić/ Foto: Marko Jovanović
Mirza Selimović/ Foto: Marko Jovanović
Petar Mitić i Ivana Pavković/ Foto: Marko Jovanović
Milica Pavlović sa novinarskom ekipom/ Foto: Marko Jovanović

(Dragana Janković, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vulkanizer

    15. avgust 2018 | 23:43

    Zeno udaj se, radjaj decu, uzivaj u porodici

  • Cccc

    16. avgust 2018 | 08:16

    Dokle vise,dokle!Pevaljke,starlete...koga briga

  • Asob

    16. avgust 2018 | 08:14

    Bracni par Mitic-Pavkovic su mi preslatki. Neka im Bog podari zdravlje , ljubav,razumevanje i toleranciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA