≫ 

Evo kako Ivan Ivanović provodi letnji odmor

Nakon završetka uspešne devete sezone emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" popularni voditelj rešio je da ovog leta maksimalno uživa u krugu porodice i odabranih prijatelja

  • 38

Zbog toga je Ivan za svoju ovogodišnju destinaciju za odmor odabrao upravo popularni Rovinj, a neretko koristi svaku slobodnu priliku da obiđe i druge gradove u okruženju.

Tako je pre tri dana posetio prelepi italijanski grad Udine, odakle je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio kako uživa u kafiću sa prijateljima.

 
#gloserbia 😎A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

Pored kupanja i odmaranja, Ivan uvek nađe vremena i za odličan provod, pa zato ne čudi što prošle nedelje nije želeo da propusti ni veliki koncert Bajage i Instruktora u pulskoj Areni, o kojem se mnogo pričalo i pisalo.

Ostalo je još svega desetak dana do Ivanovog povratka u Beograd, kada ga očekuje rad na pripremi jubilarne desete sezone emisije. Ne sumnjamo da će na pravi način iskoristiti preostale letnje dane, kao i da će o tome obavestiti svoje pratioce kojih samo na ovoj društvenoj mreži ima čak 129 hiljada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA