≫ 

"Ovo je za moju Maru, moju večnu ljubav": Bogoljub Karić zapevao na svadbi svog sina (VIDEO)

Luksuzna ceremonija održana na Svetom Stefanu koštala je oko milion evra, a sin srpskog biznismena izgovorio je "da" lepoj Kseniji

  • 9

Srpski biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka su 18. avgusta oženili sina Nebojšu, a luksuzna ceremonija održana je na Svetom Stefanu, daleko od očiju javnosti.

Svečanom danu porodice Karić, u kojem su se Nebojša i Ksenija zavetovali na večnu ljubav, prisustvovale su odabrane zvanice, a Bogoljub Karić je ipak želeo da podeli emotivne trenutke sa javnošću, pa je ceremoniju prenosio uživo putem Fejsbuka.

Osim toga, latio se i mikrofona, pa je na bini zapevao, a na kraju je rekao kako pesmu posvećuje svojoj Mari, svojoj ljubavi i lepotici, što možete pogledati na početku teksta.

Veliki dan za porodicu Karić Foto: Ivanović Photography

Karići napravili svadbu od milion evra: Torta je koštala 2.000, Aco Pejović je zaradio 15.000, a pokloni idu na dve strane (FOTO) (VIDEO)

Karić se ponosno obratio i fanovima na Fejsbuku povodom ovog velikog dana, a evo i njegove objave:

- Dragi moji, moram da priznam da sam ja najsrećniji roditelj na svetu! Sva moja deca su uspela da dožive pravu ljubav, da nađu svoje životne partnere, kao što sam ja upoznao moju Maru, sa kojom živim u ljubavi, toleranciji i poštovanju, više od 40 godina. Tako smo vaspitali i našu decu, koja nas vole, poštuju, a isto tako poštuju i svoje supruge i decu, naše drage unuke. Volite se ljudi i širite porodice, jer porodica je najsigurnije mesto!

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. avgust 2018 | 08:28

    Sto ne podigne rodno Kosovo i Peć iz pepela, sto ne uradi nešto po tom pitanju s obzirom da su milioneri?! Sta nas briga za njihove luksuzne svadbe i porodične odnose

  • Bravo!

    23. avgust 2018 | 13:55

    Tako je Karicu, ovi milioneri u tvojim godinama šetaju ljubavnice od po 20-30 g. , a ti sa tvojom Marom , Bravo ti ga po sto puta!!!

  • E pa

    23. avgust 2018 | 07:54

    Nek je sa srećom,ali ljepši ovo dvoje starijih nego mladji Karici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA