Dragana i Željko najavili spektakle u Leskovcu povodom 29. Roštiljijade (FOTO)

Dragana Mirković i Željko Joksimović obećali su muzički spektakl za sve goste ove kultne manifestacije

  • 3

Ovogodišnja, 29. po redu Roštilijada u Leskovcu, koja će trajati od 27. avgusta do 2. septembra, još i pre početka ušla je u istoriju po tome što će na njoj koncerte održati najveće regionalne muzičke zvezde, a to su danas na konferenciji potvrdili i Dragana Mirković, koja će zatvoriti Roštiljijadu, kao i Željko Joksimović, koji će otvoriti manifestaciju.

Na druženju sa novinarima u jednom beogradskom hotelu dve velike balkanske zvezde obećale su muzički spektakl za sve one koji posete ovu kultnu manifestaciju. Osim njih, prisutnima su se obratili i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocić, kao i Vladimir Novaković, generalni direktor "Apatinske pivare", čije je Jelen pivo generalni sponzor ovogodišnje manifestacije.

Drgana Mirković i Željko Joksimović sa organizatorima Foto: Promo

Svi oni potvrdili su da je sve spremno za festival hrane, pića, muzike i dobrog provoda, a odgovarali su i na pitanja novinarke i voditeljke Vesne Milanović, koja je bila konferansije, kao i na pitanja brojnih medijskih redakcija.

Po završetku zvaničnog dela, Dragana Mirković, koja je došla u društvu menadžera Baneta Obradovića čija je kompanija "Melos estrada" prvi put suorganizator događaja, žurila je za Vranje, gde je te večeri imala koncert, dok se Joksimović još malo zadržao uživajući u specijalitetima sa roštilja koje su domaćini pripremili.

Željko Joksimović uživao u roštilju i piću Foto: Promo

Inače, ove godine će u Leskovcu koncerte održati i Mira Škorić, Alen Islamović, "Dejan Petrović Big Bend" i "Zvezde Granda". Pokrovitelj događaja je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS, a osim Jelen piva sponzori su i Knjaz Miloš i Vino Toma Zdravković, nazvano po pevaču čija statua krasi ovaj grad na jugu Srbije.

Željko Joksimović probao specijalitete sa roštilja Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    24. avgust 2018 | 20:03

    E,zamisli,slušaš Željka Joksimovića na ROŠTILJIJADI!?:) Dobro pa nisu Stefana Milenkovića doveli:))

  • Ateista

    24. avgust 2018 | 20:14

    Hej starosti - brzo dolazis....

  • 031

    25. avgust 2018 | 11:08

    Zeljko je sinoc 24.8 u Ivanjici za Nusicijadu odrzao vrhunski koncert al to niko ovde na vasem portalu nije objavio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA