≫ 

Truba uz roštilj najbolje ide! Dejan Petrović digao Leskovac na noge četvrte večeri Roštiljijade (FOTO)

Dejan je sa svojim Big Bandom doveo publiku do usijanja na ovogodišnjoj Roštiljijadi

  • 5

Ovogodišnja "Roštiljijada" u Leskovcu i pre kraja ušla je u istoriju kao dosad najuspešnija manifestacija, a za to se postarao i Dejan Petrović Big Band koji je četvrte večeri podigao na noge preko 50.000 posetilaca.

Potresna ispovest Mire Škorić o opakoj bolesti zbog koje je četiri puta operisana: Ne volim da me sažaljevaju, borim se sama

Vlasnik titule "Prva truba sveta" još jednom je pokazao da je nenadmašan kada su koncerti u pitanju i od samog početka doveo je atmosferu do usijanja svojim, ali i obradama domaćih i svetskih hitova, priredivši posetiocima manifestacije doživljaj za nezaborav.

Dejan Petrović, FOTO: G.J.

- Bilo je ovo sjajno leto, prepuno odličnih koncerata, i ne mogu da zamislim bolji način da ga polako privedemo kraju od druženja sa publikom u Leskovcu - rekao je Dejan, koji je nekoliko dana ranije sa svojim orkestrom održao dva nastupa u Vlasotincu i Blacama, na kojima je u njegovoj muzici uživalo više od 20.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    31. avgust 2018 | 16:24

    Dejan je sjajan trbac i naoravio je nesto je retko poslo za rukom... i za ovakve manifestacije su ok. Ali...ova vrsta trube nije za Gucu .. njegov orkestar i sam kako je rekao je dzez orkestar.. tako da za Gucu trebaju orkestri koju su srce srbije i ako mogu da izvuku tradiciju guce.. inace Guca za 5 godina nestaje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA