≫ 

Bile su drugarice, a onda joj je ona preotela Šijana i rodila mu vanbačnog sina: Goca Božinovska je posle svega donela neočekivanu odluku

Pevačica kaže da je komšinici oprostila, ali da nikada ne može da zaboravi šta joj je učinila

  • 0
Goca Božinovska i Zoran Šijan, Foto: Instagram

Goca Božinovska je pokojnom Zoranu Šijanu rodila dvoje dece - sina Mirka i ćerku Zoranu, a o njenom životu mnogo se zna, pošto je i sama pevačica uvek bila otvorena u razgovorima za medije.

Međutim, tema o kojoj se ne priča tiče se žene sa kojom je Zoran dobio vanbračnog sina, a zbog koje je ostavio Gocu sa dvoje dece. Izvesna Gorana bila je Gocina komšinica, drugarica, a kako je Božinovska priznala, ona ju je naučila svemu čemu je mogla, pa čak i tome kako da preotme muškarca od druge žene.

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran i ostavio Gocu i decu, nakon čega se pevačica sa klincima preselila na Novi Beograd. Gorana je Zoranu 1999. rodila sina Vukašina, tri nedelje pre nego što će Zorana ubiti.

Goca sa sinom Mirkom, Foto: Facebook/mirkosijan

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu tražeći trećinu Zoranove kuće u Surčinu, te tvrdeći kako Goca u njoj nikada nije ni živela!

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - rekla je jednom prilikom Goca kojoj je, po sudskoj odluci, pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

Nakon toliko godina, Goca i Gorana su zakopale ratne sekire, a kako Božinovska kaže - ne želi da se troši vreme na nepotrebne stvari.

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - objasnila je Božinovska.

Goca sa Šijanom, i decom Mirkom i Zoranom, Foto: Instagram/mirkosijan

Kada je u pitanju Zoranov sin Vukašin, Goca kaže da svojoj deci nikada nije branila da se viđaju sa njim.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Cak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - objasnila je Goca.

Inače, u toku je rat dvojice koji su duboko uvereni da su moderni opasni momci:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA