Koncert "2CELLOS" na Kalemegdanu počeće uz zvuke akustične gitare našeg najmlađeg autora rok muzike Džonija Rankovića

 
 ≫ 
  • 0

Džoni tim povodom ne krije da oseća da ovaj gest velikih čelista govori o tome da je muzika univerzalni jezik, kojim treba da razgovaraju mladi i koja treba da povezuje sve ljude

Džoni Ranković će sa svojih 14 godina imati priliku da nastupi pre svetske koncertne atrakcije "2 Cellos" na Kalemegdanu, 8. septembra!

Najmlađi rok kantautor regiona, frontmen i gitarista benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK Songwriting Contest", Exit Yout Hero 2016, Heroj Beograda zbog svog humanitarnog rada i ličnost 2013 godine i 2015 godine, autor albuma "Teram po svom" - Nikola Johnny Ranković, ekskluzivno će nastupiti pre svetske koncertne atrakcije "2 Cellos" na Kalemegdanu, 8. septembra od 19 časova.

Stjepan Hauser i Luka Šulić, koji su postali planetarno poznati kao "2 Cellos" izvodeći hitove na violončelima u specijalnim aranžmanima, će na ovom svom gostovanju, dati šansu i podršku mladim istaknutim umetnicima Beograda i to kako Džoniju, tako i pijanistkinji Ivi Ikon, onakvu kakvu su i oni nekada dobili.

Džoni tim povodom ne krije da oseća da ovaj gest velikih čelista govori o tome da je muzika univerzalni jezik kojim treba da razgovaraju mladi i koja treba da povezuje sve ljude, i da se predanost umetnosti ipak prepoznaje ma gde umetnik živeo i ma koliko godina imao.

Foto: Promo

Džoni Ranković će samostalno, u svom aranžmanu, izvesti miks autorskih pesama i nekoliko obrada svetskih i naših rok klasika. Biće to nesumnjivo sjajan uvod i još jedna prilika da se uverimo u Džonijevu strast koju gaji prema muzici. A svi koji dođu uživaće u ovom događaju, koji predstavlja eksluzivnu koncertnu ponudu u Beogradu.

Karte za ovaj veličanstveni koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sam dan koncerta u subotu 8. septembra od 17 časova preko puta Nebojšine Kule.

Više o Nikoli Johnny Ranković-u na njegovom sajtu www.johnnyrankovic.com.

Video spot za autorsku pesmu "Strah"

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA