• 7

Istina o porodici Đogani (VIDEO)

Jedna od tema u emisiji svakako su bili Luna Đogani i Baki B3 koji se trenutno takmiče u rijaliti show programima

  • 7

Proteklih meseci porodica Đogani privlači veliku pažnju medija i to najviše zbog rijalitija. Mnogo se pisalo u medijima o odnosu Đoleta i Vesne sa ostatkom porodice Đogani pa su oni odlučili da konačno progovore i otkriju istinu.

- Ne pričamo sa svim članovima naše porodice. To je normalno jer nas ima mnogo i svi smo mi različiti. - izjavio je Đole.

Jedna od tema u emisiji svakako su bili Luna Đogani i Baki B3 koji se trenutno takmiče u rijaliti show programima.

- Sve što imam da kažem o Luni sam već napisao. Da sam znao da će da nas dovode u isti kontekst ne bih koristio svoje prezime kao ime grupe. Ali šta je tu je, uvek mora u porodici da postoje i oni loši. Što se Bakija tiče nisam ga posavetovao pre ulaska u Parove - bio je iskren Đole.

- Iza nas je užasno težak period zbog svega što se desilo - dodala je Vesna Đogani.

Vesna je ovom prilikom progovorila i o odnosu sa Đoletovom prvom suprugom Slađom i otkrila sve detalje njihovog odnosa.

U jednom trenutku se u emisiju uključila Slađa koja iz nepoznatih razloga nije želela da pozdravi Vesnu već samo Đoleta i postavila mu jedno pitanje. Celu emisiiju Glamur specijal možete pogledati premijerno večeras od 20:30 samo na programu Happy televizije.

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

  • EL...

    I Slađa kaže da nema majku , a sa majkom živela na autokomandi gde joj majka još uvek živi ! Stidi se što joj je majka siromašna , fuj ...

  • Zox

    Djole i Vesna zaista treba da se izuzmu iz svih pogrdnih i negativnih konotacija, koje su Luna i Anabela natovarile na prezime Djogani. Ljudi su pre svega pokusali da ove dve lujke osveste i dozovu pameti, kad su videli da su one nastavile sa brukanjem, javno su se ogradili. Bravo za vas dvoje. Dokaz ste da ste bili i ostali LJUDI. Mada, sigurna sam da ce ovih par Luninih fanova sada drvlje i kamenje i na njih.

  • Srbin

    Zamislite da vi u porodici imate nekog loseg i da vas svi mrze zbog njega. Nas narod obozava da mrzi to ti je.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima