≫ 

Mirjana Karanović skroz skratila kosu, niko nije skidao pogled sa totalne transformacije srpske glumice! (FOTO)

Mirjana će u januaru napuniti 62 godine

  • 6
Mirjana Karanović, Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Mirjana Karanović pojavila se na promociji nove serije "Jutro će promeniti sve", a čim je kročila u salu svi su se zapitali da li je to zaista ona!

Slavna srpska glumica potpuno je promenila imidž - skroz je skratila kosu, a letnja lepršava haljina sjajno je izgledala na Mirjani koja će u januaru napuniti 62 godine.

Mirjana Karanović gola na Adi Bojani (FOTO)

Međutim, Mirjana vredno vežba, što se može videti na njenom Instagram nalogu na kojem objavljuje fotografije i snimke sa treninga, koji su i te kako naporni pa ne čudi što Karanović izgleda ovako dobro.

Pogledajte novi imidž srpske glumice:

Mirjana ima 61 godinu, Foto: Marko Jovanović
Širok osmeh inova frizura Mirjanu su podmladili za bar 10 godina, Foto: Marko Jovanović

Serija "Jutro će promeniti sve" je priča o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i "svojim mestom" u svetu...

U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, naši likovi pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate "kuda dalje".

Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju...

Ekipa serije "Jutro će promeniti sve", Foto: Marko Jovanović

Kroz 40 epizoda serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će njegova naizgled kratka poseta, trajati duže nego što je planirano. Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Reditelji i kreatori serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA