Igrala je ženu Žike Pavlovića, zbog moždanog udara ostala je u Beogradu, a slavna Dara sada je u teškom zdravstvenom stanju (VIDEO)

Suprug slavne glumice pred našom kamerom uspeo je da izgovori jednu rečenicu, pošto se, kako je rekao, loše osećao

  • 2

Čuveni profesor, teoretičar i istoričar filma Vladimir Vlada Petrić (90) svojim dolaskom uveličao je proslavu 100. rođendana slavne srpske glumice i humanitarca Branke Veselinović.

Petrić je u Jugoslovensko dramsko pozorište stigao u pratnji, sa štapom, pošto vidno otežano hoda.

Kada su glumci održali govore, te nakon što su se svi slikali sa Brankom, Vladimir joj je prišao i poljubio je, nakon čega smo ga i mi zamolili za kratku izjavu. Međutim, Vladimir je uspeo da nam kaže samo jednu rečenicu, pošto se nije dobro osećao, a sa nama je podelio da je njegova supruga, glumica Dara Čalenić (84) u lošem stanju.

Dara Čalenić, Prinskrin: Youtube/Domaci Filmovii

Dara, najpoznatija po ulozi supruge Žike Pavlovića, Dare, u "Ludim godinama", dva dana se spremala za dolazak na Brankinu proslavu, ali joj je pred polazak pozlilo i bila je primorana da ostane da leži.

Vladimir Petrić sa Brankom Veselinović, Foto: Milena Đorđević

Njen suprug, jedan od najvažnijih naučnika i teoretičara svetske kinematografije, za Telegraf je rekao da je Dara loše, a njegovu kompletnu izjavu možete pogledati u našem videu na početku teksta.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA