Holivudski producent, bivši muž Spajsice Mel B u subotu stiže u Beograd zbog ovih devojaka! (VIDEO)

Devojke će ugostiti producenta na svom nastupu 22. septembra rame uz rame sa poznatm di-džejom i i Instagram zvezdom Đanlukom Vakijem

  • 1

Poznati holivudski producent, bivši muž Spajsice Mel B, Stiven Belafont stiže u Srbiju zbog našeg benda "Hurricaine"! Nakon uspeha sa više od deset holivudski blokbastera, Belafonte se upustio i u muzičke vode, a sada će sarađivati i sa našim devojkama! Grupu Hurricaine čine devojke Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević! One su se inače proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, a koja govori o užasnom uraganu koji ga je pogodio!

Devojke će ugostiti producenta na svom nastupu 22. septembra rame uz rame sa poznatm di-džejom i i Instagram zvezdom Đanlukom Vakijem, a Belafonte u Beograd dovodi i saradnika poznatog pod imenom Kid Culture! Naime, Belafonte se nakon braka sa popularnom Spajsicom Mel B upustio i u muzičke vode i započeo saradnju sa mladim muzičarem Kidom koji uveliko uspešno sarađuje sa poznatim svetskim zvezdama kao što su Džastin Biber, Keti Peri, Skrileks, Rijana, a sada se pridružio i članicama srpske R&B grupe "Hurricane"!

Inače, takođe se šuška da će devojke iz grupe "Hurricaine" aplicirati i za "Evrosong" iduće godine! Hurricane je inače prvi srpski bend koji se prema I-Pluginu sluša na preko 100 radio stanica u svetu! Grupa ima svoj studio na ostrvu Sveti Martin odakle su i počeli karijeru. Ivana, Ksenija i Sanja su se odlično uklopile i do sada su snimile sedam pesama, a u planu su još četiri, i to za samo osam meseci koliko postoje.

Grupa "Hurricaine" - "Personal":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA