≫ 

Indi otkrila zašto se javno odrekla rođene sestre Edite!

- Možda je naišao sada neki takav period, ali...- rekla je Indi

  • 2
Foto: Nikola Tomić, Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Indi Aradinović javno se odrekla svoje rođene seste Edite Aradinović. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila tu informaciju i šokirala javnost.

Dugo je krila razlog svoje odluke, a onda je rešla da podeli pravu istinu:

Ovako više ne izgleda: Miki Đuričić drastično promenio imidž (FOTO)

- Meni je zasmetalo zašto ona nije meni privatno to čestitala i privatno dala komentar. To me je zabolelo i zaista sam morala da odreagujem, kao što je ona stavila na stori, tako sam i ja. Jedino koga imam na svetu je ona, naravno naša majka i otac... Možda je naišao sada neki takav period, ali biće sve to kako treba - rekla je Indi.

Pevačica nije isključila mogućnost da se pomiri sa sestrom u narednom periodu.

- Ja sam starija i ja ću uvek da oprostim i popustim - priznala je Indi.

Podsetimo se, nedavno je Edita na svom Instagram profilu objavila deo sestrine pesme uz komenatar "Bravo, nešto najbolje do sada!" što je Indi protumačila drugačije, pa je odlučila javno da joj se obrati:

Zvezda Granda šokirala stajlingom: Svi su bili u čudu kada su videli njen ukras na glavi (FOTO)

- Zamolila bih lažnu sestru Editu, da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska na TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - pisalo je u njenoj javnoj poruci.

VIDEO: Evo šta je jednom prilikom Edita izjavila

(Telegraf.rs/Ekskluziv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    20. septembar 2018 | 22:21

    Zato što je lepša od tebe?

  • Lena

    19. jun 2021 | 08:50

    Ova Indi je bila top zenska sa oblinama, ne znam sta joj bi. Editu sam videla jednom, jadno nikakvo nema sta da vidis, sitna i presitna, nigde bre obline

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA