≫ 

Ove godine je na vašaru jahala muškarce, a zbog ove Elenine poruke na Fejsbuku pre godinu dana gorele su društvene mreže! (FOTO)

Elena drugu godinu zaredom postaje viral na društvenim mrežama

  • 41
Elena na vašaru u Šapcu, Printskrin: Youtube

Šabački vašar kao i svake godine okupi razne profile ljudi koji maksimalno uživaju u svemu što se tamo nudi, a pažnju uvek privuku razne igračice koje zabavljaju goste i zarađuju pare.

Jedna od njih, možda i najveća zvezda ovogodišnjeg vašara, jeste devojka koja se na Fejsbuku predstavlja kao Elena Blu, a čiji je snimak jahanja izvesnog muškarca "zapalio" društvene mreže.

Svi su ogovarali igračicu koja je zajahala gosta, a niko nije primetio drugu plavušu koja je mešala u dedinom krilu na vašaru u Šapcu (VIDEO)

Elena Blue, Foto: Facebook

No, one su zbog Elene gorele i u junu 2017. kada je Elena posetila Rim, odakle je podelila nekolicinu fotografija uz poruku koju su svi u neverici šerovali.

Igračica je na Fejsbuku potpisana kao "Elena Blue", Foto: Facebook/Elena Blue

Naime, Elena se slikala na zidinama Koloseuma, a poruka ženama glasila je ovako:

- Nekoj je suđeno da briše linoleum, a meni da posetim Koloseum!

Printskrin: Facebook/Elena Blue

Upravo ta objava postala je totalni viral, a sudeći po snimcima i slikama od ove godine Eleni baš ide od ruke da privlači pažnju.

Ovako je Elena jahala muškarca na vašaru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA