Još se navikavam da mi je ostalo pola mene... Andrija Milošević se prepolovio, svi šokirani njegovim sadašnjim izgledom! (FOTO)

Niko ne može da veruje da glumac sada ovako izgleda, poručuju mu da je sada "onaj stari Andrija"

  • 0
Andrija Milošević/ Foto: A. Nalbantjan

Andrija Milošević već izvestan period oduševljava fanove svojim novim izgledom, ali i dalje niko ne može da veruje koliko je smršao i kako je svoju figuru doveo do toga da izgleda i do desetak godina mlađe.

Glumac se i sam, kako se čini, oznenadio onim što vidi u ogledalu, pa se u svom duhovitom i šarmantnom stilu našalio sa fanovima.

10 godina kasnije na istom mestu! Andrija Milošević oduševio fanove "Survivora", a žene odlepile zbog njegovog šmekerskog imidža i nove kilaže! (FOTO)

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo sebi... - napisao je Milošević, a komentari su se nizali: "Ko ti je ovo, Andrija?",  "Na ovoj imaš tek 25", "Stara slika", "Koja ti je tajna mršavljenja?", "Momčić", "Jedeš li išta?" i slični.

Najnovije izdanje Andrije Miloševića/ Foto: Instagram/andrijamilosevic_official

Osim navedenih komentara, fanovi su mu uglavnom poručivali da sada izgleda kao onaj stari Andrija i čini se da nema osobe koja nije oduševljena njegovim novim izgledom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA