≫ 

Njihova ljubav trajala je više od 40 godina, a evo kako je Predrag Ejdus pričao o ženi koja je obeležila njegov život

- Nisam ni sanjao da će biti moja - rekao je glumac svojevremeno

  • 0
Predrag Ejdus, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Srpski glumac Predrag Ejdus preminuo je u Beogradu, u 72. godini života. Podsetimo, slavni glumac imao je problema sa zdravljem.

Preminuo Predrag Ejdus: Glumac izgubio bitku sa opakom bolešću

Predrag je bio u braku sa scenografom i aritektom Milicom Ejdus više od 40 godina iz kojeg ima ćerku Vanju i sina Filipa.

Glumac je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio kako je upoznao svoju suprugu i kako je njihova ljubavna priča počela.

Milica Ejdus, Foto: telegroup-ltd.com

- Primetio sam je mnogo pre nego što sam je upoznao. Stanovao sam kod Pravnog fakulteta, a ona je tuda svakodnevno prolazila sa drugaricama na putu do Arhitektonskog fakulteta. I stvarno je bila prelepa, pa su je primetili pa su je primetili i svi drugi, ne samo ja. Mi smo u to doba bili klinci, one su već bile studentkinje, a mi gimnazijalci. Nisam ni sanjao da će biti moja. Kasnije smo se upoznali i sve je imalo prirodan put, pa je tako došlo i do našeg zbližavanja i braka. Venčali smo se kada sam se vratio iz vojske 1975. godine i naravno da sam bio ponosan na suprugu, ali i na sebe što sam uspeo da osvojim jednu od najlepših žena Beograda - rekao je glumac svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA