"Posle Dragane Mirković da snimam duet sa Milicom i Kaćom?!" Vuk Mob se žestokom izjavom opasno zamerio koleginicama!

- To je normalan prelaz, sa Dragane na Cecu, a ne na ove - rekao je Vuk

  • 12
Vuk Mob kaže da bi sada pristao samo na duet sa Cecom, Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob u poslednjih godinu dana izbacio je nekoliko pesama koje su postale regionalni hitovi, ali je najveću pažnju ipak privukao vezom sa Kijom Kockar sa kojom ga je naša ekipa ekskluzivno uslikala u porodičnoj kući ovog leta.

Iako nije toliko dugo na sceni Vuk kaže da mu ne pada na pamet da snima duete sa našim pevačicama, osim sa Cecom Ražnatović, jer mu posle dueta sa Draganom Mirković nijedna druga ne pada na pamet.

- Sa Katarinom Grujić i Milicom Pavlović nikada ne bih ništa radio, odnosno ne bih voleo da sa njima imam duetsku pesmu. Posle jedne Dragane Mirković sigurno neću na njih spasti, to bi bilo poniženje. Ako bihopet radio sa nekom narodnom pevačicom, voleo bih da to bude samo Ceca i nijedna druga. To je normalan prelaz, sa Dragane na Cecu, a ne na ove pomenute. Ja pucam samo na najjače! - samouvereno je rekao Vuk koji je prokomentarisao i koncert Stefana Đurića Raste u beogradskoj Areni tokom kog je pevao na plejbek.

Iako su jedne od najvećih mladih zvezda, Vuk kaže da ne bi snimio duet sa Kaćom i Milicom, Foto: Instagram katarinagrujic.doll/senoritamilica

- Nisam bio na Rastinom koncertu, ali protivnik sam plejbeka. Okej je da to budu neki delovi kao podrška našoj muzici, ali ceo koncert na blejbek - nikako! Nemam ništa protiv Raste, sviđa mi se muzika koju radi, a to kako se on ponaša i kakav je prema kolegama ne bih da komentarišem. On je krenuo od nule i sigurno da zato više poštuje sebe. Nisam dobro upućen u njegov život i u celu tu situaciju oko njega, koja je zaista čudna. Ja nemam želju da radim bilo šta sa Rastom, imam neki svoj fazon i ne bih sa njim petljao, bar zasad - kaže Vuk.

Bahati Rasta koncert u Beogradu "odradio" je na plejbek, Foto: Marko Jovanović

Reper se osvrnuo i na Jalu BRata i Bubu Korelija koji su trenutno najpopularniji muzički dvojac na ovim prostorima.

- Sa Jalom Bratom i Bubom Korelijem dobro se poznajem, međutim putevi su nam se razdvojili. Kad se vidimo, pozdravimo se, i to je to. Neću sigurno ići na koncert Maje Berović, šta ću ja tamo? Nemam nijedan razlog da se pojavim na tom konceru. Možda jednom Maja i ja uradimo neki duet pošto mislim da bi nam se energije baš dobro spojile - objasnio je Vuk.

Buba i Jala, Printskrin: Instagram/jalabrat

VIDEO: Kija o prvom nastupu sa Slobom

VIDEO: Sramotno ponašanje Raste na beogradskom aerodromu!

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jksl

    1. oktobar 2018 | 12:06

    Jala, Rasta, Buba, Mobilni Vuk... Jao imena braco moja mila. E na sta smo spali. Daleko cemo dogurati sa ovakvim likovima i njihovim arlaukanjem.

  • ZAZ

    1. oktobar 2018 | 12:02

    Ovaj Vuk ima facu kao da ga mama saljem treci put za redom u prodavnicu.

  • Ej

    1. oktobar 2018 | 14:02

    Vuče ne zezaj Kija ti je najjača konkurencija, njoj treba duet, zbog više milionskih pregleda, ovako ne može sama. Ti si joj bio isključivo prijatelj, a prijatelj se u nevolji pomaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA