Otkrivamo detalje spektakla: Kruna od 30 metara za kralja folka

Za potrebe Šabanovog spektakla prvi put u istoriji arene biće puštena u rad i takozvana medijska kocka sa ogromnim ekranima postavljena ispod krova dvorane na kojoj će publika gledati dešavanja na sceni ali i kratke filmove urađene specijalno za ovu priliku

  • 4
Šaban Šaulić, Krčedin Foto: Marko Jovanović

Do koncerta Šabana Šaulića u "Štark areni" ostalo je svega pet dana, pripreme su uveliko u toku a kolika je želja kralja folka i njegovog tima da osim muzičkog priredi i nezaboravni scenski doživljaj govori i podatak da će u najvećoj dvorani na Balkanu element scenografije biti i kruna od trideset metara!

Za potrebe Šabanovog spektakla prvi put u istoriji arene biće puštena u rad i takozvana medijska kocka sa ogromnim ekranima postavljena ispod krova dvorane na kojoj će publika gledati dešavanja na sceni ali i kratke filmove urađene specijalno za ovu priliku.

Takođe, zbog nezapamćenog interesovanja publike koja živi daleko i ne može doći na koncert godine, čitav koncert biće uživo prenošen na kanalu sabansauliclive.com gde će svi gledaoci van Srbije moći da gledaju proslavu pola veka karijere legendarnog pevača.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA