Otkriven stravičan detalj napada na Cecinu kuću: Lidijini blizanci bili u sobi iznad kapije u koju su vandali udarili!

- U slučaju da je došlo do rušenja stubova, njihova soba bi se istog momenta srušila - tvrdi izvor

  • 0
Ceca Ražnatović, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Napad na porodičnu kuću pevačice Svetlane Cece Ražnatović dogodio se u nedelju, 30. septembra, a dan nakon incidenta isplivao je strašan detalj.

Ovako izgleda kuća Cece Ražnatović nakon napada (FOTO SA LICA MESTA)

U trenutku napada automobili "mini kupera" i jedno karavan vozilo udarili su u kapiju iznad koje se nalazila prostorija u kojoj su boravili pevačicini sestrići, odnosno blizanci njene sestre Lidije.

Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

- U trenutku kada se odigrao čitav napad i kada su automobili počeli da udaraju u kuću u sobi iznad vrata na koja su pokušali da upadnu nalazi se dečija soba u kojoj su smeštena deca Cecine rođene sestre. Oni su u to vreme bili budni jer su se spremali za izlet van Beograda - navodi izvor i dodaje:

- Deca su bila veoma uplašena i istraumirana zbog toga što se desilo, jer u momentu nisu znali o čemu se radi. Bili su jako uplašeni. U slučaju da je došlo do rušenja stubova, njihova soba bi se istog momenta srušila - objašnjava izvor blizak istrazi.

Napadači još nisu uhvaćeni, a sigurnosne kamere snimile su sam napad koji je trajao dvadesetak minuta. Nakon incidenta napadači su pobegli u nepoznatom pravcu.

Ceca Ražnatović, Foto: A. Nalbantjan

- Ceca se u subotu vratila sa nastupa iz Švedske. Dan je provela sa porodicom i sve je bilo u najboljem redu. Nigde nije izlazila iz porodičnog doma i svi su, osim njenog sina Veljka, koji je na pripremama u Rusiji, bili u kući. Sutradan, u nedelju rano ujutru, dogodilo se to da su nepoznati muškarci kolima došli do njenog doma u ulici Ljutice Bogdana. Najpre su se tu parkirali, a onda su se zaleteli i udarali u kapiju. I to više puta - priča izvor.

Cecu je probudila buka pa je odmah pozvala policiju.

- Udarci su bili toliko jaki da je Ceca bila ubeđena da neko provaljuje u kuću. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a vozači automobila su udarili još nekoliko puta i pobegli niz ulicu. Odmah je na lice mesta došla policija, sačinila zapisnik, a pevačica im je predala snimak. Uniformisana lica su sa njom, kao i sa članovima njene porodice, obavili razgovor i trenutno se traga za počiniocima - zaključio je izvor.

VIDEO: Snimak napada na Cecinu kucu

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA