Jelena Rozga u novom spotu gori koliko je seksi, akrobacijama u usečenom trikou ostavila bez teksta, ovakvu je još niste videli! (VIDEO)

Pevačica je predstavila nenormalno seksi spot za pesmu "Ostani" koju je radila Emina Jahović

  • 0

Jelena Rozga/ Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

Jelena Rozga danas je publici predstavila svoju novu pesmu "Ostani" za koju je urađen i moderan spot, a mnogi kažu da plavokosa lepotica u njemu izgleda provokativnije nego u svim dosadašnjim.

Spot nije nešto na šta su Rozgini fanovi navikli, budući da se u ovakvom izdanju nije pojavljivala. S druge strane, poznato je da je Jelena nekadašnja balerina, pa je seksi stilizovanim i profesionalnim baletskim umećem i sposobnostima sve iznenadila i pokazala da je i dalje u odličnoj formi.

Rozgina guza izronila iz bazena na Mikonosu, frajeri odlepili, poručili joj da je ozbiljan provokator! (FOTO)

Jelena Rozga je nekadašnja balerina/ Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

Inače, Jelena je na novoj pesmi sarađivala sa Eminom Jahović koja potpisuje pesmu, dok je za aranžman zadružen Darko Dimitrov.

- Pesma me je kupila na prvu i zaista sam morala da "ostanem" u ovoj priči na koju sam veoma ponosna, jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pevačica Emina Jahović, koja je ovom pesmom još jednom pokazala da je sjajan autor. Saradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se podudarili, a pesma je učinila da naša srca zajedno zaigraju. Što se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i setio me je na davne dane mog života u koje sam se na trenutak sa zadovoljstvom vratila - izjavila je Rozga.

Svojim umećem i seksi pokretima je raspametila muškarce/ Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

- Jelena je divna. Odmah sam videla nju kako izvodi pesmu. Mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno, i zaista mislim da će se to osetiti i u pesmi. Harizma koju Jelena nosi i kako izvodi pesme, a pogotovo "Ostani" ostaviće vas bez daha - prokomentarisala je Emina Jahović.

Jelena Rozga u jednom od seksi kadrova/ Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

Pogledajte novi spot Jelene Rozge za pesmu "Ostani":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA