Pobegao sam iz zatvora zbog Dragane Mirković! Baki B3 prvi put progovorio o ovome pred kamerama!

Nekada popularni denser, sada učesnik Parova, prvi put je progovorio o ovom delu svoje prošlosti

  • 3

Jedan od najintrigantnijih "Parografa" započeo je suviše intimnim pitanjem za Andriju Đoganija, poznatijeg kao Baki B3.

Nekada jedan od najpopularnijih densera i pevača, zvezda devedesetih godina, rešio je da o svim najmračnijim istinama govori otvoreno pred širokim auditorijumom.

Spusti se dole i... Žestoka akcija u Parovima, uzdasi odjekivali vilom, a njen komentar je oduvao sve komentare tokom seksa ikada! (FOTO)

Printskrin: TV Happy

Jedno od pitanja za Bakija bilo je: "Da li je istina da si pobegao iz zatvora da bi snimio spot sa Draganom Mirković?", a nakon što je ovo potvrdio, denser je objasnio ovaj deo iz svoje prošlosti.

- U ono vreme, devedesetih, bila je ogromna zvezda, kao i sada. Mi smo tada bili prateća grupa, pratili smo velike grupe. Kada su mi javili da radim spot sa njom, imao sam otvoreni tretman, jer su me svi znali. Bili smo u Skeli, pa smo išli na pećinu i onda sam iskoristio momenat dok je jedan otišao na pijacu, rekao sam ljudima da sam otišao kući. Moji kad su me videli na vratima, šokirali su se. Za pesmu "Baš tebe volim ja" smo snimali spot, to je jedna od njenih najčuvenijih pesama - izjavio je Baki koji je potom i demonstrirao deo koreografije sa Nikolom Lakićem.

Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveti Petre

    3. oktobar 2018 | 14:06

    Ko su nama javne licnosti i na koka nam se ugledavaju djeca?Da ti muka dodje,kad shvatis dokle smo dogurali i sta nam se desava.Tuuugaaa.

  • Blok

    3. oktobar 2018 | 14:48

    Sve si misaono dobro napisao. Medjutim, rec "ugledavaju", nije takodje bas neki primer deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA