≫ 

Jako me je palilo kad jednom rukom drži knjigu, a drugom prelazi preko mojih butina! Vendi posle dve decenije otrkila detalje seksa sa Šešeljem!

Kod Voje je seskualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako ga nema nije blesav da sedi kući sa prekrštenim nogama - izjavila je Vendi

  • 8

Dobro je poznato da je pevačica Vesna Vukelić Vendi pre dvadeset godila bila u ljubavnoj vezu sa liderom SRS Vojislavom Šešešljem. Međutim, pevačica posle mnogo godina otkriva sve detalje iz veze ali i kreveta sa ovim političarem. 

Popela se na sto, zamešala, a onda su se čuli čudni zvuci: O ovom snimku Vesne Vukelić Vendi pod šatorom bruji internet! (VIDEO)

- Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem pretstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera - izjavila je Vendi za nedeljnik Afera.

Foto: Telegraf

Ona napominje da je do udaljavanja nje i Šešelja došlo "činjenicom da je on ipak tražio ženu preko devojke".

- Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće - rekla je Vendi a onda otkrila kakav je Šešelj u seksu:

Vojislav Šešelj, Printskrin: Telegraf

- Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh.

Vesna Vukelić Vendi, Printskrin: Youtube/Press Pretres TV GRAND

O pojedinim navodima da lider SRS ima ljubavnicu pevačica kaže da Šešelj ne važi za uspavanog čoveka niti je dozvoljavao da se pesimizam i nihilizam instaliraju kroz njegovo biće.

- Kod Voje je seskualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako ga nema nije blesav da sedi kući sa prekrštenim nogama - završila je Vendi.

Vojislav Šešelj na protestu protiv festivala "Mardita, Dobar dan":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA