Ceca Bojković se oprostila od Predraga Ejdusa: Deo života otišao je zajedno sa njim (VIDEO)

Pokojni Predrag Ejdus ostavlja neizbrisiv trag u srpskom pozorištu, a tokom duge i zavidne karijere odigrao je oko 200 pozorišnih uloga, snimio je više od 50 filmova, televizijskih drama i serija

  • 1

Svetlana Ceca Bojković 6. oktobra sa brojnim kolegama došla je na Novo groblje u Beogradu, kako bi se oprostila od velikog Predraga Ejdusa koji je preminuo 28. septembra u 72. godini života.

Ceca je imala tu sreću da Predraga upozna mnogo pre nego što su

- Ispratili smo danas Predraga Ejdusa, ali je on ostao da živi u našim srcima. Što se mene lično tiče mi se poznajemo još iz tinejdžerskog doba, iz gimnazije, pre studija glume... Igrali smo zajedno u našoj dramskoj sekciji, primljeni zajedno u Dadov, da bi mnogo godina kasnije postali i partneri na beogradskim scenama i pred kamerama. Tako da je, zaista, jedan deo života ostao vezan za njega i otišao je zajedno sa njim - rekla je Ceca za Telegraf.

(I.C.-Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    6. oktobar 2018 | 18:07

    Sramota je da nasi doajeni umetnosti padaju u vodu pred naletom zadrugarstva.Dajte tim ljudima makar pristojne penzije od 100.000 dinara.Oni su bili uzor mnogim generacijama a ne da zive u senci i siromaštvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA