Tika Stanić emotivno o Predragu Ejdusu: Bio je aristokrata, veliki džentlmen, grandiozan glumac i moj stariji brat (VIDEO)

Na Novom groblju, u subotu 6. oktobra, porodica, kolege, prijatelji i poštovaoci Ejdusovog lika i dela okupili su se kako bi porodici izjavili saučešće i slavnog glumca ispratili na večni počinak

  • 0

Slavni Predrag Ejdus preminuo je 28. septembra u 72. godini života, nakon teške bolesti. Peca Čelik sa Vračara, kako su ga zvali, ostavio je neizbrisiv trag u srpskom glumištu i daskama koje život znače, u čemu se slažu sve njegove kolege.

Brojni glumci 6. oktobra na Novom groblju izjavili su saučešće porodici pokojnog Ejdusa, i oprostili se od voljenog kolege koji će im, po sopstvenim rečima, zauvek nedostajati.

Ceca Bojković se oprostila od Predraga Ejdusa: Deo života otišao je zajedno sa njim (VIDEO)

- Predrag Ejdus je aristokrata, veliki džentlmen, grandiozan glumac i imao sam sreću da od mojih studentskih dana, od prvog dana kad smo se upoznali, budemo prijatelji. Gledao sam ga kao starijeg brata... Voleo sam ga mnogo. Pamtiću ga po velikoj čestitosti. Bio je nesebičan, zaista - rekao nam je Tihomir Tika Stanić.

Tika Stanić smatra da je najveća uloga Predraga Ejdusa - on sam, Foto: ATA Images/Telegraf

Na pitanje koja je, po njegovom mišljenju, najveća uloga Predraga Ejdusa, kratko nam je rekao:

- On sam.

Kompletnu izjavu pogledajte u našem videu na početku teksta.

(I.C.-Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA