Ana Nikolić nakon rođendana ćerke Tare ugradila bakarnu spiralu?

- Ona je pevačica i mora da izgleda atraktivno na nastupima, a kada joj je doktorka rekla da će joj spirala ubrzati metabolizam, odmah je prihvatila. Ona je ugradila bakarnu spiralu bez hormona i zbog toga neće imati problema sa kilogramima - tvrdi izvor

Komentari

  • Patriota

    8. oktobar 2018 | 07:31

    Sta me briga sta ona ima,malo mi je muka u ovoj zemlji pa jos da razmisljam o njenoj spirali.

  • Mili

    7. oktobar 2018 | 18:51

    A ŠTO se tiče Ane, koja je ovo obelodanila, trebalo bi joj biti zahvalan. Uostalom, više toga, što ona je uradila u svom životu, ako se doooobro obrati pažnja, bilo je, zanimljivo, ali veooooma pametno!!!!! Samo treba pažljivo čitati medju redovima, kako je ona postupila.

  • Mili

    7. oktobar 2018 | 18:45

    Spirala je nejbolji način kontracepcije, NE DOZVOLJAVA DA SE JAJAŠCE UGNEZDI, tj. Sprečava time trudnoću, ne stvara NIKAKVE UPALE ENDOMETRIJUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SASVIM LAKO se i stavlja i vadi uvek kod Dr. Ginekologa, BEZ KONTRAINDIKACIJA, TJ. IDEALNA. A ŠTO se tiče upala, to zavisi iskljucivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od higijene obe osobe tik pre sexualnog odnosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tj. Neizostavnog tusiranja i pranja sapunom tik pre sexual. Odnosa!!!!!!! (Uzgred, oralni sex nije uopste naivan po pitanju dobijanja virusnih oboljenja, koja mogu biti čak i veoma opasna a da se uopste nezna da su tu već prisutna!!!!!!!!!Zato treba ići 2xgod.na preventivne gin. Preglede - žene). Što se tiče ubrzanog metabolizma zbog spirale, to neznam da bi tako delovala, ali možda su to nova saznanja, koja ja neznam. Svakako se spirala koristi već 40 godina i duže i sa njom su odlična iskustva. Jedino je veoma čudno to, što se o spirali malo piše, tj. malo se ona propaguje!!!!! veoma malo se o spirali zna i ne koristi se dovoljno koliko bi spirala, kao ODLIČNO KONTRACEPTIVNO SREDSTVO BEZ NUS POJAVA! zasluzila da se primenjuje. Tačno je, da se preporučuje posebno posle prvog porodjaja, ali, bolje je staviti spiralu i pre prvog porodjaja, nego stići do abortusa(a taj je naročito PRE rodjenja bar prvog deteta toliko rizičan, jer abortus je tada siguran put do stvaranja komplikacija i steriliteta, tj. Da NECE MOCI VIŠE DA DOBIJE DETE UOPŠTE!!!!!). ZATO bolje odmah staviti spiralu, a kad bude htela dete, bez problema će se ona izvaditi i normalno6zatrudneti.

    • 8. oktobar 2018 | 15:05

      Alessandra

      @Mili

      Ne znaš ti i da se ne piše "neznam", a ja ne znam čemu ovoliki uzvičnici i velika slova.

  • Žene

    7. oktobar 2018 | 15:27

    Spirala ne ubrzava metebolizam. Ona je kontraceptvno sredstvo koje najčešće koriste žene koje su završile sa rađanjem. Ona izaziva upalu endometrijuma i tako sprečava trudnoću. Može da trajno uništi endometrijum i izazove sterilitet. Postoji još mnogo načina kontracepcije, ovaj je za ženu koja se planira ostvariti kao majka, najgori.

    • 7. oktobar 2018 | 18:01

      anita

      @Žene

      Ana ima 40 godina cisto sumnjam da namerava jos da radja. Pritom spirala nista ne unistava i ne mozes od nje ostati sterilan, a jedno je od najsigurnijih sredstava kontracepcije. Bakarne se ne koriste vise. Postoje obicne i hormonske, ali ona cak ni od hormonske nece smrsati, jedino ce spreciti da zatrudni na postojecih 120kg i dobije jos 30-40...

  • Vauuui

    7. oktobar 2018 | 11:06

    I to svijet mora da zna. Sve je otišlo u ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA