≫ 

Nakon što je Stanijin PR javno objavio presudu, Soraja pokazala svoje mini-prase i jednim potezom žestoko ponizila Dobrojevićevu! (FOTO)

- Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju - rekla je Soraja

  • 5
Stanija je Soraju dobila na sudu, Foto: Denisa Stefan

Sukob Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić traje godinama unazad, a eskalirao je tužbom koju je Stanija podnela protiv nje, a na kraju je i dobila!

Naime, Vučelićeva je morala da isplati Dobrojevićevoj 50.000 dinara zbog klevete, odnosno zbog toga što je izjavila da je Stanija u toaletu oralno zadovoljila njenog druga Matiju Jelinića.

Stanija u 2 minuta održala lekciju tverkovanja! Kad je zamešala guzom i pokazala šta ume, nema kome se nije zavrtelo u glavi! (VIDEO)

Ovaj sudski postupak odvio se 2015. godine, a prvobitna odluka da Soraja isplati 150.000 dinara preinačena je u gorenavedenu cifru. Inače, iako je Matija u pismenoj izjavi sudu potvrdio priču Vučelićeve, nikada se nije pojavio na sudu, zbog čega ga je Dobrojevićeva nazvala kukavicom.

Sada se ova priča ponovo zavrtela pošto su Staniju u Zadruzi prozivali da laže da je dobila Soraju na sudu, nakon čega je presuda javno objavljena na društvenim mrežama.

Sorajino prase koje je nazvala po Staniji, Foto: Instagram/sorajavucelic

Soraja nije htela da ćuti, pa je žestoko ponizila Staniju i to preko svog kućnog ljubimca - mini-praseta.

- Kupila sam novog ljubimca, mini-prase. Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac - rekla je Soraja.

VIDEO: Seksi Soraja pokazala previše, a kada joj vidite dekolte...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA