Bio je jedan od najpopularnijih srpskih repera, učestvovao u rijalitijima, pravio skandale, a niko ne zna čime se bavio da bi skupio novac za prvi album!

- Nije odustao i uspeo je. Ja sam ga uvek podržavala. Volim što je uvek ostao onakav kakav je od malih nogu, iskren - rekla je Đusova majka Vesna

  • 6
Ivan Ivanović Đus, Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Ivan Ivanović Đus danas je poznati reper i rijaliti igrač, a nekada se dosta mučio kako bi obezbedio novac koji mu je bio potreban da uloži u svoju muzičku karijeru.

Đus je repom počeo da se bavi sa 13 godina, a pošto nije ima novca da snimi album radio je razne poslove.

Paklena noć u Parovima! Takmičar uzeo nož i hteo da naudi sebi, Dina pala u nesvest, ukućani se izbezumili od straha! (VIDEO)

Đus, Foto: Nikola Tomić

Đusova majka je otkrila čime se reper bavio tokom finansijeske krize devedeset godina i istakla da je ponosna na svog sina.

- Radio je kod Kineza i nije mu bilo lako, ponosna sam na njega. Sećam se, to je bila zima, ogromni minusi. Ustajao je u pet ujutru svakog dana i išao da radi. Što je najgore, po ceo dan je stajao napolju na vetrometini. Prodavao je patosnice za automobile kako bi zaradio novac da peva i da snima svoju muziku. Nije odustao i uspeo je. Ja sam ga uvek podržavala. Volim što je uvek ostao onakav kakav je od malih nogu, iskren. Nikad se nije folirao ni lagao, on je i pred kamerama ono što je u stvarnom životu - poručila je Vesna Ivanović za "TV magazin".

Ivan Ivanović Đus, Printskrin: TV Happy

- Đus je u rijalitiju kakav je i napolju. Društven i pričljiv, dobrodušan. Njemu je nedostajala porodica ali nije hteo svakodnevno da ih pominje, pa znamo mi da on nas sve voli. Šta bi bilo da je na brodu ili da ode negde drugo da zaradi za ženu i dete? Iskreno, ja sam oduševljena njim i ponosna sam. Nije mi bitno da pobedi niti mogu da predvidim ko će odneti prvo mesto. On mora da se ponaša kako treba i opravda honorar a to prvo mesto nije neophodno. To mu je i velika reklama - rekla je Ivanovićeva majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    9. oktobar 2018 | 15:00

    Vidim po komentarima da vas boli njegov uspeh Pa jedan savet umesto da mrzite i zavisite od roditelja Počnite za promenu da radite i zarađujete Inače vas čeka narodna kuhinja kad tad razmislite ! /!

  • Ds

    9. oktobar 2018 | 13:10

    Na sta ovaj lici majko moja. Dobro da je on sad tako ruzan rodjen pa grijeh bilo sta reci nego sto on sam od sebe napravi cudoviste.

  • Alex

    9. oktobar 2018 | 13:09

    Kakva džudža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA