≫ 

"Ta hulja..." Petar Božović priznao da se kaje što je prihvatio ulogu u "Lepa sela, lepo gore", pa objasnio zbog čega

Posebno je upečatljiva scena u kojoj Božović priča Bjelogrliću da su vojnici iz čete njegovog najboljeg druga zapalili njegovu kuću i ubili mu majku

  • 1
Foto: A. Nalbantjan

Glumac Petar Božović priznao je da je zažalio što je prihvatio ulogu u legendarnom ostvarenju "Lepa sela lepo gore", te da to nikada ne bi ponovio, da može da vrati vreme.

Naime, Petar je na pitanje voditeljke da li se kaje zbog neke uloge, kazao:

- Žao mi je što sam prihvatio ulogu u filmu "Sela gore..." - kazao je on, ne sećajući se najbolje naziva filma, ali je odmah potvrdio da se radi o ostvarenju "Lepa sela lepo gore".

Delije brutalnim citatom iz filma "Lepa sela lepo gore" odgovorile Srbima koji su navijali za Hrvate na Mundijalu (VIDEO)

- Ta hulja... Svi kažu da sam odlično to igrao, pa mi je prosto krivo jer svaki glumac verovatno nosi deliće te uloge i onda sam se... Ne bih je nikad više prihvatio. Možda to nije u skladu sa pravilima našeg posla jer mi smo kao advokati, treba braniti sve, ali kad bih imao izbor, ne bih to više igrao - rekao je Božović, aludirajući da mu lik kog je tumačio nije prijao.

Podsetimo, Petar je u filmu igrao kafedžiju koji je tokom rata postao profiter koji se bavi mutnim radnjama, a posebno je upečatljiva scena u kojoj Božović priča Draganu Bjelogrliću da su vojnici iz čete njegovog najboljeg druga (Halila), zapalili njegovu kuću i ubili mu majku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    12. oktobar 2018 | 15:28

    Ja se njega uopste ne sjecam iz filma Lepa sela....... Ali sam čula da on privatno nije neka ljudina pa sto se onda buni na ulogu nije mi jasno jer je i u mnogim drugim filmovima glumio hulje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA