Konačno trejler! Pogledajte potresne scene srpske herojske drame, u rusko-srpskom filmu o Kosovu u kojem igraju naše zvezde (VIDEO)

Snimanje je trajalo skoro deset meseci na različitim destinacijama, kako u Srbiji tako i u Rusiji

  • 0

Scene iz gilma "Balkanska linija", Printskrin: Youtube/20th Century Fox Russia

Rusko-srpski film "Balkanska linija", koji govori o tajnoj operaciji zauzimanja aerodroma "Slatina" na Kosovu 1999. biće prikazan 21. februara 2019. godine u Moskvi, rekao je za Tanjug glumac Miodrag Radonjić, koji igra jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju.

Seksi manekenka prvi put progovorila o vezi sa Milošem Bikovićem!

Još nismo odlučili kada će biti srpska premijera filma. Najbliži smo ideji da to bude na Sretenje 15. februara 2019. godine kada Srbija obeležava Dan državnosti - kazao je Radonjić.

Miodrag Radonjić, Foto: ATAImages

Film je režirao Andrej Volgin, osim Radonjića u filmu "Balkanska linija" igraju srpski glumci Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Aleksandar Srećković Kubura, kao i Gojko Mitić.

Snimanje je trajala skoro deset meseci na sledećim destinacijama u Srbiji: Zlatiboru, Novoj Varoši i Beogradu, a u Rusiji: u Moskvi i na Krimu.

Scena iz filma "Balkanska linija", Printskrin: Youtube/20th Century Fox Russia

Mladi glumac otkriva da u filmu igra albanskog teroristu, člana OVK.

- Lik koji igram u filmu je plaćenik koji je iz Albanije došao na Kosovo da bi ratovao. Uz Smuka kojeg tumači Aleksandar Srećković Kubura, Amir koga igram predvodi grupu bandita koji rat koriste kao paravan za trgovinu ljudskim organima. Verujem da je na Kosovu i Metohiji, baš kao i u svakom ratu, bilo ljudi na obe strane koji su okolnosti koristili za učestvovanje u organizovanom kriminalu - kazao je Radonjić.

Glumac Miloš Biković objavio je slike sa snimanja sa svojim kolegama Aleksandrom Radojičićem i Ivanom Mihailovićem, a u opiusu fotografije Biković je napisao sledeće:

Miloš biković u filmu "Balkanska linija", Printskrin: Youtube/20th Century Fox Russia

- U centru velike herojske drame je 600-kilometarski jurišni marš ruskog mirovnog bataljona iz Bosne na vojni aerodrom na Kosovu i smela operacija zauzimanja važnog uporišta NATO od ruskih specijalnih jedinica. Tada je, za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije, Rusija prvi put posle "euforije perestrojke" shvatila da ima svoje interese, koje mora da brani. Istoričari nazivaju ove događaje najopasnijim pogoršavanjem odnosa između Rusije i Zapada od vremena Karipske krize. Rešavala se sudbina čitave planete. U slučaju neuspeha ruskog plana, XX vek mogao je da se završi svetskim ratom.

 
 
 
View this post on Instagram

NA BALKANSKOJ LINIJI O tajnoj operaciji zauzimanja aerodroma Slatina na Kosovu 1999. godine govori rusko-srpski dugometražni igrani film „Balkanska linija“, čije snimanje je počelo u Srbiji. U centru velike herojske drame je 600-kilometarski jurišni marš ruskog mirovnog bataljona iz Bosne na vojni aerodrom na Kosovu, i smela operacija zauzimanja važnog uporišta NATO-a od strane ruskih specijalnih jedinica. Tada je, za vreme NATO bombarodvanja Jugoslavije, Rusija prvi put posle „euforije perestrojke“ shvatila da ima svoje interese, koje mora da brani. Istoričari nazivaju ove događaje najopasnijim pogoršavanjem odnosa između Rusije i Zapada od vremena Karipske krize. Rešavala se sudbina čitave planete. U slučaju neuspeha ruskog plana, XX vek mogao je da se završi svetskim ratom. Patriotska drama „Balkanska linija“ će prvi put otvoriti tajnovitu zavesu sudbonosne operacije, čiji detalji ostaju neotkriveni do danas. U filmu o prelomnim događajijma u životu naše zemlje i celog sveta igraju Goša Kucenko, Miloš Biković, Anton Pampušni, Milena Radulović, legenda svetskog filma Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, kao i drugi popularni ruski i srpski glumci. Državnu podršku novom blokbasteru „Balkanska linija“ reditelja Andreja Volgina pružaju Ministarstvo kulture Rusije i Srbije. Film će biti objavljen u drugoj polovini 2018. godine, ali već danas je izvršena njegova prodaja, i preti da postane veliki filmski događaj u više od 20 zemalja sveta. Перевод на русский под предыдущей фотографией.A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on

 

Pogledajte trejler za film "Balkanska linija":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA