≫ 

Ana Bekuta otkrila u čemu Mrka najviše uživa, a šta ona skoro nikada ne radi kod kuće (VIDEO) (FOTO)

Ana Bekuta održaće solistički koncert 25. oktobra u Sava centru

  • 4

Pevačica Ana Bekuta priprema se za svoj solistički koncert 25. oktobra u Sava centru, a koncert je posvetila generaciji svoje unuke Sonje koja ove godine slavi osamnaesti rođendan.

Poznato je da će Ani gošće na koncertu biti nekadašnje takmičarke "Zvezda Granda", Aleksandra Mladenović i Rada Manojlović, a ovoga puta otklrila je i zašto je baš njih izabrala.

Ana Bekuta/ Foto: Marko Jovanović

- Gosti će na moje veliko zadovoljstvo biti Aleksandra Mladenović i Rada Manojlović. Dve devojke koje svaka na svoj način osvaja ovo estradno nebo. Želim da im dam motiv da osete tu atmosferu i da jednog dana i one prave solističke koncerte - kaže pevačica.

Prva svađa u Zvezdama Granda! Marija Šerifović oplela po Đorđu Davidu, a onda se umešala Karleuša!

Ana Bekuta, Foto: Marko Jovanović

Ana je objasnila da njen emotivni partner Milutin Mrkonjić uživa da je sluša dok peva, ali da kod kuće pre zapeva on, nego ona.

- On voli da sluša dok pevam, jednostavno uživa. Nemam običaj da pevam kod kuće, pre zapeva Milutin. Bolje peva od Ivice Dačica! - našalila se Bekuta.

Ana Bekuta/ Foto: Marko Jovanović

Šta je Ana sve rekla o svojoj unuci, ali i o njenoj jačoj polovini Milutinu Mrkonjiću, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    16. oktobar 2018 | 08:31

    Ne smeta mi njihova veza. Smatram da je to njihov zivot i njihova stvar, ali mi smeta toliko eksponiranje njihove veze, od njih samih, u javnosti. Koliko je poznatih ličnosti koji zive u pravom braku, pa svoju intimu drze daleko od javnosti. Ovo što oni rade je u najmanju ruku neukusno.

  • Sibin

    16. oktobar 2018 | 09:01

    Svalerka javno komentarise zivot sa ozenjenim covekom,dno od zene!!!!

  • ???

    16. oktobar 2018 | 08:23

    Molim Vas Ana ,spadam medju one koji vole vas glas i poslovnost zadrzite svoje komentare na tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA