≫ 

Pejovićeva nova pesma kida dušu, a Sanja Marinković debitovala je kao glumica u spotu! (FOTO) (VIDEO)

Ljubitelji dobre muzike uživaće u novoj numeri Aca Pejovića inspirisanoj romanom Vesne Dedić čija je promocija spota održana u Beogradu

  • 7
Aco Pejović i Vesna Dedić, Foto: A. Nalbantjan

Pesma Ace Pejovića "Dobrodošle suze moje" inspirisana je novim romanom novinarke i spisateljice Vesne Dedić pod nazivom "Ne gledaj preko ramena".

Acina pesma evocira neko ranije vreme, a glavna junakinja spota je Vesnina dugogodišnja najbolja prijateljica, ujedno i koleginica Sanja Marinković koja se po prvi put oprobala kao glumica, i to za potrebe ovog spota.

Sanja Marinković, Foto: A. Nalbantjan

Vesna je istakla da je ona bila ta koja je predložila da baš Sanja bude junakinja u Pejovićevoj pesmi, te je na obostrano zadovoljstvo ova zamisao i realizovana, a pevač se našalio da je Sanja možda i promašila profesiju.

Voditeljka emisije "Magazin In" na promociji se pojavila se kao prava manekenka iz spota, pa je svoju lepotu i vitku figuru istakla elegantnom kombinacijom, ali i širokim osmehom.

Kada ti muškarac kojeg voliš okrene leđa: Vesna Dedić progovorila o najvećoj emotivnoj izdaji

Vesna Dedić, Aco Pejović i Sanja Marinković/ Foto: A. Nalbantjan

Na promociji Pejovićeve pesme i spota zvanice su se družile sa pevačem, ali i sa Vesnom i Sanjom, a oni su se potrudili da svi u prijateljskoj atmosferi uživaju uz kvalitetnu muziku i po koju čašu vina.

Vesna Dedić i Aco Pejović/ Foto: A. Nalbantjan
Aco Pejović i Sanja Marinković/ Foto: A. Nalbantjan

Podsećamo, radnju Vesninog najnovijeg romana osim Acine, prate još dve numere, "Da bol prođe" koju izvodi Sergej Ćetković, a u spotu se pojavljuje glumica Kalina Kovačević i pesma pod istim nazivom kao i novinarkin roman "Ne gledaj preko ramena", koju izvodi Saša Matić, a glavnu junaknju ove numere tumači voditeljka Marija Kilibarda.

Aco Pejović i Vesna Dedić/ Foto: A. Nalbantjan

Zanimljivo je da je i tekst i muziku za "Dobrodošle suze moje" napisao Sergej Ćetković, a kako izgleda tek objavljen spot, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asob

    16. oktobar 2018 | 06:29

    Nesto mi je poznata melodija i glas. Podseca na pok.Tomu Zdravkovic.

  • Licemerka

    16. oktobar 2018 | 10:07

    Obezbedio je svoje gostovanje u Magazin-inu do kraja života. Hahah

  • Licemerka

    16. oktobar 2018 | 10:05

    Kopira Tomu Zdravkovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA