Unuk Miroslava Miškovića napunio 18 godina: Na gala slavlje došlo pola estrade, a tek da vidite koje svetske face su mu čestitale punoletstvo! (FOTO) (VIDEO)

Na gala žurki gostima je služen specijalni šampanjac sa Maksimilijanovim likom

  • 1
Printskrin: Instagram

Najstariji unuk Miroslava Miškovića, Maksimilijan Karić, proslavio je punoletstvo u jednom elitnom beogradskom hotelu, a gala žurki prisustvovale su sve same poznate face.

Maksimilijan je inače 18 godina napunio 9. oktobra, a tata Goran Karić mu je tada čestitao na Instagramu napisavši: "Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ja sam najponosniji otac".

Na proslavi je gostima služen šampanjac sa Maksimiljanovim likom, a atmosferu je ispunjavala džez muzika.

Printskrin: Instagram

Osim članova porodice Karić, gozbi su prisustvovale brojne estradne ličnosti, među kojima: Jovana i Željko Joksimović, Marija Tarlać, Branka Nevistić sa suprugom Branislavom, Sandra Perović, sin Dragana Stojkovića Piksija Marko Stojković, Aleksandra i Filip Živojinović, a takođe i Lepa Brena koja je stigla na proslavu pravo sa svog spektakularnog koncerta u Štark areni.

Printskrin: Instagram

Prosjak prišao Aleksandri Živojinović i tražio joj novac da jede: Pogledajte šta je pevačica uradila kad je mislila da je niko ne gleda! (FOTO)

Printskrin: Instagram

Iako je došla sa tročasovnog spektakla na kojem je zabavljala više od 20.000 ljudi (pogledajte OVDE), Brena se neumorno odmah latila mikrofona, što možete pogledati u nastavku:

Osim ovih uvaženih gostiju Maksimilijanu su rođendan čestitali Žoze Murinjo, Pogba i Luka Modrić.

Iako Piski nije bio na slavlju, i on je Maksimilijanu i njegovim roditeljima čestitao putem video poruke koja je bila prikazana na video-bimu.

Printskrin: Instagram
Printskrin: Instagram

Printskrin: Instagram
Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    22. oktobar 2018 | 21:31

    Živ i zdrav bio, evo i ja da čestitam pa pustite ovo negdje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA