Darko Lazić danas neće biti operisan! Pluća kritično, na nogu mu stavljena ekstenzija

Kako saznajemo, pevač danas sigurno neće biti operisan

  • 7
Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću jutros u 8:45 časova/ Foto: ATA Images

Darko Lazić jutros je teško povređen u saobraćajnoj nesreći i nalazi se na Odeljenju za intenzivnu negu u Kliničko-bolničkom centru Zemun, nakon što je automobilom marke "BMW" sleteo sa puta kada se vraćao sa proslave

Nakon prve operacije Darko je smešten u šok sobu, budući da zbog zdravstvenog stanja nije moguće da ponovo bude operisan.

Darko pijan zaspao za volanom? Pevač pre nesreće bio na slavlju u Brestaču, ovo je poslednja objava pre stravičnog udesa (FOTO)

Kako saznajemo, operacija neće sigurno biti obavljena danas. Prema najnovijim informacijama do kojih smo došli, anesteziolog 24 sata prati njegovo zdravstveno stanje, a na nogu mu je stavljena ekstenzija.

Osim toga, oštećeno mu je plućno krilo zbog teškog ugruvavanja prilikom nesreće.

Darko Lazić danas neće biti ponovo operisan/ Foto: ATA Images

Lekari bi sutra najverovatnije trebalo da obave još neka snimanja, u zavisnosti od toga u kakvom zdravstvenom stanju se Darko bude nalazio.

VIDEO: Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta:

Darkov prijatelj Miljan Vračević od jutros se nalazi u bolnici, kao i pevačevi roditelji i devojka, a njegovu izjavu pogledajte u nastavku teksta:

(I.C., B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA