≫ 

Duša me boli, volim ga kao sina! Đani se oglasio nakon teške saobraćajne nesreće Darka Lazića, pa mu uputio jake reči podrške! (FOTO) (VIDEO)

Đani je na društvenim mrežama objavio zajedničku sliku sa Darkom Lazićem uz emotivnu poruku

  • 1

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun na lečenje. Darko je u veštačkoj komi, zbog povreda opasnih po život.

Prve slike Ane Sević iz bolnice! Darkova bivša žena očajna, ne pomera se ispred sobe u kojoj leži Lazić! (FOTO)

Lazićev prijatelj i kolega Radiša Trajković Đani, na društvenim mrežama je objavio zajedničku sliku sa Darkom i uputio mu jake reči podrške.

- Duša me boli. Volim ga kao sina. Izdržaće Dare moj, pa da napravimo veliko veselje - napisao je Đani uz fotografiju. Pevač se danas našao ispred KBC Zemun ne bi li pokušao da vidi darka Lazića, koji se i dalje nalazi u veštačkoj komi.

 
 
 
View this post on Instagram
Dusa me boli. Volim ga kao sina. Izdrzace Dare moj. Pa da napravimo veliko veselje🙏🏻🙏🏻🙏🏻A post shared by Djani (@djanimusic) on

VIDEO: Miljan Vračević: Darko je životno ugrožen, ne znam da li je bio pijan kada je prevrnuo auto:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    24. oktobar 2018 | 12:50

    Ima li bar neko od njegovih da ga grize savest i da se izvinjava što je podržavao Darka da radi sebi sve što je radio a znaju da pet godina vozi pijan bez dozvole? Sve su to saučesnici u 'pokušaju ubistva sa predumišljajem' ona ko iz nehata! Želim mu oporavak i da se opameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA