Ima da napravim veselje, samo da se on probudi iz kome: Đani uz Darka Lazića u najtežim trenucima

- Baš me pogodilo, najiskrenije. Ja volim da popijem, svi znaju, ali imam vozača svog. Ako voliš da popiješ, popij, ali ostavi auto, sedi u taksi, tako i decu vaspitavam - rekao je Đani.

  • 5

Darko Lazić doživeo je u utorak, 23. oktobra, doživeo je teške telesne povrede nakon saobraćajne nezgode, pri čemu je smešten u Kliničko-bolnički centar u Zemunu. Uz pevača su članovi porodice, prijatelji, između ostalog i njegov kolega Radiša Trajković Đani.

- Bio sam u bolnici da se koliko toliko raspitam preko doktora, on je u šok sobi, ne mogu da uđem tamo. Baš me pogodilo, najiskrenije. Ja volim da popijem, svi znaju, ali imam vozača svog. Ako voliš da popiješ, popij, ali ostavi auto, sedi u taksi, tako i decu vaspitavam. Ima da napravim opštenarodno veselje samo da se on probudi iz kome, i ja sam imao udes i imao osam rebra slomljenih i vilicu na tri dela, sve to zaraste, samo da on bude psihički dobro i biće sve okej - rekao je Đani za emisiju "Premijera".

VIDEO: Đani stigao pred bolnicu da obiđe Darka Lazića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. oktobar 2018 | 10:42

    Ovaj ljakse bolje da nista ne komentarise!

  • Ja

    27. oktobar 2018 | 08:00

    Samo mu opet fali alkohol??

  • Лицемер

    27. oktobar 2018 | 08:29

    И обавезно бар једна брза вожња на јавном путу ... ипак сте ви јавне личнисти.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA