≫ 

"Pila sam lekove za smirenje, nismo se ni viđali..." Sara umalo zaplakala dok je pričala kroz šta je prošla tokom veze sa Vojketom! (VIDEO)

Sara i Vojke raskinuli su usled nerazumevanja, te premalog broja viđanja koja Vojke, kako Sara kaže, nije želeo

  • 24

Sara Reljić i Vojke Đans 24. oktobra objavili su na svojim zvaničnim Instagram nalozima da više nisu zajedno. Nekoliko dana kasnije oboje smo ugostili kako bismo popričali sa njima o svemu što se dešava, a svakako i o raskidu.

Vojke, koji je prvi razgovarao sa nama rekao nam je da još uvek ne zna zbog čega su Sara i on zaista raskinuli, te da treba sve da se slegne da bi o tome mogao da priča.

Međutim, Sara je i te kako znala zbog čega su raskinuli, a nakon što smo joj rekli šta nam je Vojke rekao, osećanja su joj se mešala - od besa do suza.

Emotivnu Sarinu priču, te priznanje da je zbog Vojketa pila lekove za smirenje, a da on ništa nije činio, pogledajte u ekskluzivnom snimku na početku teksta.

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivna

    30. oktobar 2018 | 17:20

    Evo Saro, budi ponosna uspelasi da ga oblatis koliko god si mogla. Dobro ti je sto pravis ovaj rijaliti posle rialitija da bi bila u centru paznje. Ne cinis dobro sebi, ali to ocigledno nije imao koda te nauci. Citam sta pisu ljudi, ti zasve optuzujes njega, nemas nijednu rec samokritike...Kad se ovako procita, neko ko nije pratio pomislio bi da si ti njegova zrtva ispala. Procitaj ove komentare koji su izazvani tvojom izjavom i budi ponosna, uspela si. Tebe svi zale, njega svi pljuju, svaka ti cast.PS sta li bi tek sve ispricala da nije bilo dogovora da budete dostojanstveni i diskretni povodom raskida..

  • Fica

    30. oktobar 2018 | 18:18

    Vojke je mnogo bolji covek od Sare. To samo slep i pristrasan ne vidi ili nece da vidi. Sara je dosta podmukla i kroz smeh ujeda.

  • Igor

    30. oktobar 2018 | 15:46

    Care pogresno su te naucili sta znaci biti smeker.Ne volis je ok al da je sutnes drugi dan posle zadruge ne ide,to smekeri drugacije odigraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA