≫ 

Darko Lazić nema zdravstvenu knjižicu, kolege poručuju porodici: Mi ćemo sve da platimo, samo da on bude dobro!

Pevača koji se do juče nalazio u stanju veštačke kome čeka dug i težak oporavak, a uz to i nekoliko operacija

  • 39
Darko Lazić Foto: ATA Images

Stanje Darka Lazića koji se od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 23. oktobra nalazi u KBC Zemun, iz dana u dan sve je bolje. Pevača su lekari juče probudili iz veštačke kome, a njegovo zdravstveno stanje danonoćno prate.

Darko će se u bolnici zadržati duže vreme s obzirom na to da su prognoze i dalje neizvesne i da ga čeka još nekoliko operacija, pritom i ugradnja veštačkog kuka, te je jasno da će proces oporavka biti dug i težak. Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a kako stoje stvari nema ni zdravstvenu knjižicu.

Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

Darko Lazić juče je probuđen iz veštačke kome/ Foto: ATA Images

- Darku je pre nekoliko godina oduzeta vozačka dozvola zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, lična karta mu je istekla,a  novu nije vadio... Zdravstveno osiguranje nije uplaćivao. Kad god je bio bolestan, išao je kod privatnih lekara. Mlad, u punoj snazi, nije ni sanjao da će završiti u bolnici - rekao je izvor.

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

- Ako bude trebalo da se pomogne da se plati njegovo lečenje, tu sam. Za sve kolege, a kamoli za njega! Šta god bude bilo potrebno i kako god budem mogla da pomognem, naravno da hoću. On je duša od čoveka - izjavila je Milica Pavlović.

Milica Pavlović/ Foto: ATA Images

- Mnogo mi je žao mladog Darka i sve što treba za njega - tu sam! Ako treba da se plaća njegovo lečenje učestvovaću, naravno, i daću novac. Verujem da će Darku pomoći Sveta Petka, jer mu se nesreća dogodila uoči praznika i ona i Bog će ga spasiti - izjavio je Džej Ramadanovski.

Džej Ramadanovski/ Foto: Telegraf

- O parama uopšte niko ne treba da misli, najbitnije je da Darko bude dobro, a mi kolege ćemo se lako organizovati da mu platimo lečenje ako bude potrebno - istakao je Milan Topalović Topalko.

- Platiće on to, znam ja. Svi bismo se uključili da mu pomognemo, ali ja sam sigurna da će se on oporaviti i da će rešiti sve. Svaki dan mu je sve bolje i bolje, stalno se raspitujem. Znam da će se izvući, jak je on. Verujem u njega. On je dobra duša, izguraće sve ovo i nadam se da će se naučiti pameti. Ovo treba da mu bude životna škola - poručila je Dara Bubamara.

Dara Bubamara/ Foto: A. Nalbantjan

S druge strane, Goca Božinovska danima plače zbog Darka i poručuje da bi Aca Lukas, Aco Pejovi, Radiša Trajković Đani i ona život dali za Lazića.

Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta 23. oktobra u okolini Pećinaca:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    30. oktobar 2018 | 20:37

    Zao mi je Lazica i zelim mu da se oporavi...ali sa druge strane, ko od pevaca placa zdravstveno, skoro niko. Ali zato cim se nesto desi, trce svi u urgentni. Pa gospodo pevaci od necega i ti doktori i ostalo osoblje treba da zive da bi mogli da vas opravljaju.

  • #samopitam#

    30. oktobar 2018 | 20:57

    Želim mu svu sreću i zdravlje ovog sveta ali me interesuje kada izadje hoće li platiti sve kazne za prekršaje koji su predvodili nesreći,koliko je napravio tačno prekršaja i hoće li odgovarati za njih kao građanin ove države a ne kao neko poznat

  • gaga

    30. oktobar 2018 | 20:43

    zasto nema knjizicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA