≫ 

Biljana Obradović progovorila o životnoj drami i doktoru koji joj je operisao tumor, a sa kojim se spekulisalo da je u vezi!

- On je moja najveća ljubav jer mi je spasao život. Takav stručnjak za pankreas ne postoji u regionu - rekla je voditeljka

  • 2

Voditeljka i portparolka "FK Partizan" Biljana Obradović pre pet meseci preživela je pravu dramu kada je morala na operaciju zbog tumora pankreasa.

Ona je iz ove bitke izašla kao pobednik, a sada se priseća tih trenutaka kada je saznala da ima tumor, nakon čega je operisana.

- Sada sam dobro, sve loše je iza mene. Juče je bilo tačno pet meseci od operacije. I upravo taj 29. dan u mesecu je za mene poseban. Iako sam neko ko redovno ide na sve kontrole, ipak se desi da zanemarimo pojedine delove kao što je abdomen. Pankreas nažalost daje simptome tek u fazi maligniteta, kada nema spasa. Ja sam imala cistični tumor pankreasa, koji je na vreme operisan kako ne bi postao maligni. Kao javna ličnost i neko ko se bavi sportom, apelujem da vodimo zdrav život i da radimo sistematski pregled jednom godišnje - kaže Biljana na početku razgovora.

Biljana Obradović, Foto: A. Nalbantjan

Ona je povodom meseca borbe protiv raka dojke apelovala na sve žene da se redovno pregledaju.

- Ovo je mesec borbe protiv raka dojke i apelujem na sve žene da izdvoje par pet minuta kako bi uradile pregled. Moj apel je da sve žene, bez obzira što sam i ja redovno išla na preglede, urade apsolutno kompletan pregled i ultrazvuk abdomena, jer koliko god da idete na pregled dojki i svih ostalih vitalnih organa, ipak nešto može da se podvuče - kaže Biljana.

Biljanu je operisao stručnjak koji se potom pojavio sa njom na jednom događaju, nakon čega je počelo da se spekuliše da je on upravo i njen novi emotivni partner.

- On je moja najveća ljubav jer mi je spasao život. Takav stručnjak za pankreas ne postoji u regionu. Mi smo se samo zajedno pojavili na jednoj žurki, jer on kao hirurg ima brojne prijatelje. Mogu svim damama da ga preporučim, Nikica je odličan čovek, ima tri sina - kaže voditeljka.

Biljana Obradović, Foto: Telegraf

Na pitanje da li u njenom životu ipak postoji muškarac  kojem je poklonila srce, Biljana je kroz osmeh odgovorila:

- Nisam zaljubljena, imam toliko muškaraca oko sebe, da bi bila prava grehota da sam zaljubljena.

Kada će se zaista pronaći lek za rak?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA