≫ 

Pesmama sam naslutila tragediju... Karleuša posle mnogo godina progovorila o ubijenom vereniku Ćandi

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem je i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana", ali i hit "Ludača"

  • 7

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanović

Jelena Karleuša krajem 1999. snimila je album "Gili, gili", na kojem se našla balada "Bila bih ti lepa mlada", koja je za nekoliko meseci postala veliki hit. No, tragična vest o pogibii njenog tadašnjeg verenika Zorana Davidovića Ćande, povezivanim sa beogradskim podzemljem, prekinula je promociju albuma, a Jelena te pesme nikada više nije otpevala jer su naslutile tragični događaj. Zoran je ubijen 23. marta 2000. godine.

- Iz poštovanja prema Zoranovoj porodici ne želim mnogo da govorim o tragediji. On je bio divan čovek, veliki prijatelj i pažljiv kao dečko. Svako ko ga je upoznao divio mu se. Policija neka radi svoj deo posla, ja sam teško podnela njegovu smrt - rekla je Jelena.

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem je i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana", ali i hit "Ludača".

Album je za mesec dana prodat u tiražu od 200.000 primeraka.

Jelena je 2000. ostala bez verenika, Foto: Nikola Tomić

Inače, pre Zoranovog ubistva, svega mesec dana ranije, gradom je procurila vest da je ubijen. Jelena je munjevito reagovala na te pričle, objavivši da je Ćanda živ i zdrav.

- Moj dečko se ne bavi poslom koji nosi opasnost, da on ili neko s kim ima veze bude ubijen. Zoran je mlad i uspešan biznismen, koji ima mladu i uspešnu devojku. Tako jeste i tako će ostati. Ne žicimo u strahu da bi bilo šta ružno moglo da nam se dogodi. Bog čuva dobre ljude, a kažnjava one koji nisu tavi. Ko kako živi tako i prolazi. Znajući to, Zoran i ja smo spokojni i sigurni da ćemo dočekati duboku starost - rekla je Jelena mesec dana pre Zoranovog ubistva.

Balada za Zorana:

Mala od skandala u svom najvećem sjaju

(Telegraf.rs/Glossy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    31. oktobar 2018 | 10:34

    Draga moja.... Ništa ne moraš da kažeš... Najteže je sebi priznati da nisi u pravu... Znamo mi ko je on bio... Kakav je bio, tako i završio...

  • Deff

    31. oktobar 2018 | 11:54

    Odmah se oglasila na drustvenim mrezama.. e pa Jeco..ne diraj druge i niko nrce tebe...proslost ne moze da se sakrrije ..

  • Nije da me interesuje al' eto

    31. oktobar 2018 | 10:50

    Koliko je muzeva i verenika Jeca imala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA