≫ 

"Vlado Georgiev je smrad od čoveka!" Skandalozan intervju Dare Bubamare

Sukob između Dare i Georgieva datira još od Darinog učešća u emisiji TLZP u kojoj je Georgiev žirirao

  • 4
Dara je bez zadrške izvređala Vladu, Foto: Nikola Tomić

Dara Bubamara dala je skandalozni intervju za emisiju Ekskluzivno, gde je pričala o tome kako su na njenim pesmama radili brojni pop kantautori kao što su Ana Stanić i Vlado Gaorgiev, te mnogi drugi.

Dara je sa Anom ostala u dobrim odnosima, dok sa Vladom nije, a njihov sukob datira još od Darinog učešća u emisiji TLZP u kojoj je ona učestvovala, a Georgiev žirirao.

Tom prilikom Vlado je izneo svoje mišljenje o pevačici, koje nije bilo pohvalno, a Daru je to toliko pogodilo da je sada osula neviđenu paljbu po njemu.

- Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva koji je smrad od čoveka! On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom - rekla je Dara.

Ostaje da se oglasi i Georgiev, Foto: Vladimir Milovanović

Iako je poznato da je Vlado svojevremeno bio u vezi sa Natašom Bekvalac, na konstataciju novinara da se Vlado ograđivao od saradnje sa Natašom na prvom albumu "Ne brini", Dara je rekla:

- Pa naravno, kad ga ni ona ni ja nismo fermale dva posto!

VIDEO: Dara Bubamara o matematici: Znam da brojim lovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA