≫ 

Prvi snimci Darka Lazića iz bolničkog kreveta i razgovor sa sestrom: Darko, možeš li? Mogu! (VIDEO) (FOTO)

Pevačevo zdravstveno stanje se na svu sreću popravlja

  • 42

Telegraf je došao u posed prvih fotografija i videa iz bolnice u koju je pevač Darko Lazić smešten nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra.

Lekari su Darka probudili iz veštačke kome u kojoj je do skoro bio, a pevačevo zdravstveno stanje se na svu sreću popravlja.

- Darko je bolje, vrlo komunicira sa svima oko sebe, mislim na lekare, medicinske sestre i porodicu. Čuo sam kada mu je medicinska sestra nameštala krevet, pitala ga je "Možeš li?", misleći na to da pomeri ruku i on je odgovorio "Mogu". Na sva pitanja odgovara, ali lekari ne dozvoljavaju preveliku komunikaciju sa njim da se ne bi umarao i opterećivao - kaže izvor Telegrafa.

Prva slika Darko Lazić iz bolnice, Foto: Telegraf

Podsećamo, pevač je nakon teške saobraćajne nezgode hitno primljen u KBC Zemun i danima je bio je u kritičnom stanju. Darko je imao operaciju nakon koje mu je izvađena slezina, a njegovo zdravstveno stanje se, prema našim saznanjima, popravlja.

Ispred bolnice smo sreli i Marinu, Darkovu devojku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamernan

    1. novembar 2018 | 12:34

    A zabrana snimanja u bolnici? A zabranasnimanja pacijenata. I jos javno objavljen snima. Aj sad Ministreeeee?? Reaguj... A kada nece dete da pregledaju ond ne moze snimak?????

  • jessica

    1. novembar 2018 | 11:35

    Neko od osoblja namerno ostavio na pola otvorena vrata da bi neko snimao i za dobre pare prodali snimak,mislim da ovo nije u redu!!!!

  • Vesna

    1. novembar 2018 | 17:48

    Dragomije da je Darku bolje i da se oporavlja .Sta je bilo ,bilo je ,amoglo je to svakome da se desi.Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i ne mozemo da prekoravamo jedno mlado biće jer omladina je danas mnogo drugačija nego što je bila ranije.Daj bože da on bude dobro ,a biće mu ovo škola za dalji zivot.Darko zelim.ti brz oporavak i sve najbolje da se što pre vratiš svojoj porodici i svome detetu!Sve najbolje i zelim ti svu sreću i brzi oporavak🙏🍀👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA